Samsung'un kendi sitesinde 12+9 bin BTU Windfree 60 bin, 12+18 bin BTU Windfree split klima 75 bin TL. Split'i 6'ya, normal klimaları 9'a bölüyor. Eğer Wi-Fi ve windfree olması, Split olması şart değilse, motor koyacak yer varsa AR35 kodlu olanları eğitim indirimiyle 35 bine 18 bin BTU, 25 bine de 12 bin BTU satın alabiliyorsunuz. Düşünülebilir.
Multi split değil 2'şer ayrı dış ünite ile kaira Plus önerebilirim. HB ve Trendyol'da indirime giriyor ara ara.
12BTU 25 M.2'ye kadar salona 24500TL.
9BTU 20 M.2'ye kadar yatak odasına 22000TL.
Silent modda gayet sessiz. Diğer modellerden farklı olarak sağa sola salınan zımbırtı var. Kumandada follow me özelliği için sıcaklık sensörü var. Wi-Fi var. Bakır boru vs midea Prime platformunu kullanıyor. Daikin servisi ücretsiz kuruluma geliyor 4 metre üstüne ekstra her metre için 2bin TL.
Kurulum yapılırken Wi-Fi USB modülünü taktırın ve vakum yaptırın muhakkak.
Split olması şart değilse, motor koyacak yer varsa AR35 kodlu olanları eğitim indirimiyle 35 bine 18 bin BTU, 25 bine de 12 bin BTU satın alabiliyorsunuz.
Ya hocam ben yaşadığım bir tecrübeden sonra Trendyol veya Hepsi Burada'dan harici bir siteden asla alışveriş etmiyorum. Gerçi siz de oraya bakıp bulamadınız muhtemelen ama demek istedim.
@Recep Baltaş abi Windfree bomboş bir özellik. Daha önce kullandın mı? Oda buz gibi olmadığı sürece içerinin ısısını koruyamayan bir teknoloji. Hızı da ayarlanmıyor. Farklı bir öneri olacak ama buna bu parayı vereceğine Kaira veya Midea Xtreme Save'a bakmanı öneririm.
@Recep Baltaş abi Windfree bomboş bir özellik. Daha önce kullandın mı? Oda buz gibi olmadığı sürece içerinin ısısını koruyamayan bir teknoloji. Hızı da ayarlanmıyor. Farklı bir öneri olacak ama buna bu parayı vereceğine Kaira veya Midea Xtreme Save'a bakmanı öneririm.