troken
Başarılı
Hangi model?Vestel, Bosh daha önceden deneyimlemiş biri olarak yaklaşık 8 yıldır evimde 3 tane Gree marka klima kullanıyorum. Gram pişman değilim.
Hangi model?Vestel, Bosh daha önceden deneyimlemiş biri olarak yaklaşık 8 yıldır evimde 3 tane Gree marka klima kullanıyorum. Gram pişman değilim.
Arkadaşlar selam. Ofis olarak kullandığımız eve bir klima alma planım var. Ev kendi evim olduğu için almışken iyi bir şey almak istiyorum.
- Tek bir dış ünite çift iç üniteyi besleyecek şekilde olacak (multi split diye geçiyormuş).
- Düşük güç tüketimi.
- Yatak odasına da koyacağımız için sessiz olmalı.
- Bütçe: 50.000'e kadar çıkabilir.
- Yer: İstanbul.
- M.2: Yaklaşık 100.
Split olması şart değilse, motor koyacak yer varsa AR35 kodlu olanları eğitim indirimiyle 35 bine 18 bin BTU, 25 bine de 12 bin BTU satın alabiliyorsunuz.
Multi split değil 2'şer ayrı dış ünite ile kaira Plus önerebilirim. HB ve Trendyol'da indirime giriyor ara ara.
Recep hoca 2'li sistemlere bakıyor bildiğim kadarıyla.
Şuna bi' bakın hocam.
Ürünün doğru düzgün stoğu yoktur. Belirli 2-3 satıcı tek satıyor.Ya hocam ben yaşadığım bir tecrübeden sonra Trendyol veya Hepsi Burada'dan harici bir siteden asla alışveriş etmiyorum. Gerçi siz de oraya bakıp bulamadınız muhtemelen ama demek istedim.
Multi değil?
Şuna bi' bakın hocam.
Kendi sayfası 404 veriyor. Multi var mı?@Recep Baltaş abi Windfree bomboş bir özellik. Daha önce kullandın mı? Oda buz gibi olmadığı sürece içerinin ısısını koruyamayan bir teknoloji. Hızı da ayarlanmıyor. Farklı bir öneri olacak ama buna bu parayı vereceğine Kaira veya Midea Xtreme Save'a bakmanı öneririm.
Technopat'ta aldık ve kullandık. Çekim yaparken sessiz modu işimize yaradı açıkçası.@Recep Baltaş abi Windfree bomboş bir özellik. Daha önce kullandın mı? Oda buz gibi olmadığı sürece içerinin ısısını koruyamayan bir teknoloji. Hızı da ayarlanmıyor. Farklı bir öneri olacak ama buna bu parayı vereceğine Kaira veya Midea Xtreme Save'a bakmanı öneririm.