elrexy
Uzman
25 plus'a ne demeli?
25 plus'a ne demeli?
Plus telefonlar buyuk oluyor. Kompakt olmasi gerekmiyor mu telefonun?
Ultra gibi kamera tasarimlari hos degil. S25plus daha derli toplu. Ekran batarya daha iyi.Plus telefonlar buyuk oluyor. Kompakt olmasi gerekmiyor mu telefonun?
S25 ile S25 Plus'in tasarimi birebir ayni. Ekran ve pil daha buyuk sadece.Ultra gibi kamera tasarimlari hos degil. S25plus daha derli toplu. Ekran batarya daha iyi.
Bence fiyatini hak etmiyor S25+. Onun yerine S26 beklemen daha iyi olur. Yeni chipset + yeni kamera sensoru bile yeterli beklemek icin.Ultra gibi kamera tasarimlari hos degil. S25plus daha derli toplu. Ekran batarya daha iyi.
Bekleyelim bakalim.Bence fiyatini hak etmiyor S25+. Onun yerine S26 beklemen daha iyi olur. Yeni chipset + yeni kamera sensoru bile yeterli beklemek icin.
S25 kucuk isteyenler icin. Pil ve ekran buyuklugu onemliyse S25+ alin.Bekleyelim bakalim.
S25 43K falan idi. Su an S25+ ile denk olmus 48-49k. Bakar misiniz sizler de.
Standart s serilerinde aman aman lensler yokmus sanirim.
Evet o anlamda dedim ben de. Taksit durumuna gore butce esneyebilir. Hicbir cihazi gozum kesmedi hic icim sinmeyecek herhangi birini alirken. Ne yapsak sasirdim.Lens değil adamakıllı sensör koymuyorlar. Aynı şey Apple düz modelleri için de geçerli.
S25 bakın.Kardesim kullanacak, kamerasi iyi olmali. 50 bini gecmemeli mumkunse. Kalas gibi bir telefon olmamali mi Ultra serileri ve Magic Pro'lar gibi.