İyi o zaman sizde öyle çok araştıran biriyseniz, dediğinizi alıyorum sipariş verdim hadi hayırlısı olsun, ikinci monitöre daha karar vermedim büyük ihtimalle onda da attığınızda karar kılacağım.

Buradan söyledim taksit seçeneklerinin iyi olması sebebiyle, aynı ürün sonuçta puanlarda da sıkıntı yok olumlu yorumlar. Ürün başlığında 4K yazmayınca bir an yanlış şeyi mi aldım acaba dedim parçalar arasında kayboldum bu aralar sonra çözünürlüğün yazdığını gördüm. :D
Hayırlı uğurlu olsun hocam şimdiden iki monitörü de güle güle kullanın yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

İyi o zaman sizde öyle çok araştıran biriyseniz, dediğinizi alıyorum sipariş verdim hadi hayırlısı olsun, ikinci monitöre daha karar vermedim büyük ihtimalle onda da attığınızda karar kılacağım.

Buradan söyledim taksit seçeneklerinin iyi olması sebebiyle, aynı ürün sonuçta puanlarda da sıkıntı yok olumlu yorumlar. Ürün başlığında 4K yazmayınca bir an yanlış şeyi mi aldım acaba dedim parçalar arasında kayboldum bu aralar sonra çözünürlüğün yazdığını gördüm. :D

Hayırlı olsun :)

Hocam çok teşekkürler ama başka bir forumda şu ürünün daha iyi olduğunu söylediler;

Bütçeyi 2K esnetip buna kaydım, doğru karar mı bilmiyorum ama öyle gözüküyor.

AW2725Q Black screen, bad HDR performance ve fan noise gibi aramalar yapın Reddit de görürsünüz.

AW2725Q Black screen, bad HDR performance ve fan noise gibi aramalar yapın Reddit de görürsünüz.

O zaman doğru bir hareket yaptım değil mi hocam dediğinize göre? AW2725Q ilk aldığım ürünü iptal ettim linkini attığım gigabyte'ı sipariş ettim.

Bu arada hocam bu monitör hakkında ne düşünüyorsunuz?

Gigabyte’ı aldık artık ama bi tık pişmanlık yaratır mı bende?

———————

Konunun devamı olarak birinci monitörü aldık artık diyelim, ikinci monitör olarak gigabyte’ın yanına ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
O zaman doğru bir hareket yaptım değil mi hocam dediğinize göre? AW2725Q ilk aldığım ürünü iptal ettim linkini attığım gigabyte'ı sipariş ettim.

Bu arada hocam bu monitör hakkında ne düşünüyorsunuz?

Gigabyte’ı aldık artık ama bi tık pişmanlık yaratır mı bende?

———————

Konunun devamı olarak birinci monitörü aldık artık diyelim, ikinci monitör olarak gigabyte’ın yanına ne önerirsiniz?
Gigabyte güzel, pişman etmez. İkinci monitör için bütçe belirtin.

Gigabyte güzel, pişman etmez. İkinci monitör için bütçe belirtin.

Anladım hocam sizin dediğiniz yoldan ilerledim biraz redditte bir kullanıcı attığım MSI ile Gigabyte arasında kalmış, çoğu kişi msi demiş ondan dedim almışken onu mu alsaydım diye ama gigabyte doğru tercihse sıkıntı yok benim için.

İkinci monitöre de 8-10k ayırabiliriz sanırım, aslında daha uygun da olabilir çünkü çok bir işim yok ikinci monitörle sadece oyun içerisindeyken falan webte işlerim oldukça oraya bakacağım vs. yani basit bir şey düşünebiliriz tek istediğim diğer monitörle boyut olarak uyumlu olsun ki bi ekrandan diğerine bakınca alakasız bi görüntü olmasın istiyorum.

Birde ileriye yönelik düşünürsek çokta dandik bir şey almamak lazım sanırım?

EDIT: Şöyle bir forumda gezindim de yani ana monitöre 5-6k bütçe yazanlar var sanırım çok yüksekten uçmanın bir anlamı yok, piyasadan haberim olmadığı için bütçe yazarken biraz alakasız olabiliyorum ona göre fikir verirseniz sevinirim. : )

Anladım hocam sizin dediğiniz yoldan ilerledim biraz redditte bir kullanıcı attığım MSI ile Gigabyte arasında kalmış, çoğu kişi msi demiş ondan dedim almışken onu mu alsaydım diye ama gigabyte doğru tercihse sıkıntı yok benim için.

İkinci monitöre de 8-10k ayırabiliriz sanırım, aslında daha uygun da olabilir çünkü çok bir işim yok ikinci monitörle sadece oyun içerisindeyken falan webte işlerim oldukça oraya bakacağım vs. yani basit bir şey düşünebiliriz tek istediğim diğer monitörle boyut olarak uyumlu olsun ki bi ekrandan diğerine bakınca alakasız bi görüntü olmasın istiyorum.

Birde ileriye yönelik düşünürsek çokta dandik bir şey almamak lazım sanırım?

EDIT: Şöyle bir forumda gezindim de yani ana monitöre 5-6k bütçe yazanlar var sanırım çok yüksekten uçmanın bir anlamı yok, piyasadan haberim olmadığı için bütçe yazarken biraz alakasız olabiliyorum ona göre fikir verirseniz sevinirim. : )
MSI'ın satıcısı kötüydü o yüzden önermedim. Ebrar bilgisayar ile geçmiş de sorunlar yaşadım. Önemli bir fark yok aralarında o yüzden sıkıntı olmaz.

Bu yeter fazla bir şey harcama. Uyumlu olsun diye 27'' seçtim.

@cancka konuşmaları takip ediyorum ama emin olmak için soruyorum, hangi OLED monitörü satın aldınız?

Son dakika bu monitöre döndüm hocam, yani aldığım bu şu anda kargoda. MSI ile ilgili durumda zaten arkadaş yazmış satıcı sorunlu diye, araştırma yaparken onu gördüm redditte fiyatı da 2k falan fazla sadece yani hata mı yaptım dedim ama gigabyte ile ilgili de pek sorun yaşayan yok yorumları falan takip ediyorum, arkadaşın dediği monitörü aldım yani yukarıda linkini attığım.

MSI'ın satıcısı kötüydü o yüzden önermedim. Ebrar bilgisayar ile geçmiş de sorunlar yaşadım. Önemli bir fark yok aralarında o yüzden sıkıntı olmaz.

Bu yeter fazla bir şey harcama. Uyumlu olsun diye 27'' seçtim.

İkinci monitöre 2k falan gerek yok değil mi hocam? Zaten her şeyimi ana monitörde yapacağım, bu sadece ek olarak lazım olan durumlarda ki zaten verdiğiniz üründe de çamur gibi görüntü olacağını sanmıyorum yani 1080p ama güncel teknolojidir, aynı inch falan güzel gibi henüz satın almadım düşünüyorum alternatif falan çıkarsa son anda acele etmek istemiyorum zaten kasanın parçaları hala tamamlanmadı, kargoda çoğu o süreçte zamanım var.