Sistem toplayacaksan hızlı karar vermeni öneririm. AMD ve NVIDIA, bellek fiyatlarındaki artıştan dolayı 2. zam dalgasını yapacak sanırım. Bu haberler etrafta uçuyor. Bu AI olayı, piyasanın içinden geçti.
Bence her dediğini yapma, ulke olarak ne olacağımız belli değil, ekonomi de öyle. Bilgisayar parçalarının giderek fiyatı artıyor, hızlı karar vermelisiniz.
Bu arada laptop istiyorsa onu al, en azından klavye ve monitör derdin olmaz.
Bence her dediğini yapma, ulke olarak ne olacağımız belli değil, ekonomi de öyle. Bilgisayar parçalarının giderek fiyatı artıyor, hızlı karar vermelisiniz.
Bu arada laptop istiyorsa onu al, en azından klavye ve monitör derdin olmaz.
Maddiyatta sorun yok ancak abartıya kaçmak istemiyorum, o yüzden DDR4 en dip seviye DDR5 laptop taraftarı değilim ısınması ileriye dönük bir şey istiyorum bulamadım.
Maddiyatta sorun yok ancak abartıya kaçmak istemiyorum, o yüzden DDR4 en dip seviye DDR5 laptop taraftarı değilim ısınması ileriye dönük bir şey istiyorum bulamadım.
En ucuz Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.009,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
2 haftada PS5'ten mi sıkılmış? 2 hafta sonra da alacağın PC'den sıkılır. 2 hafta çok kısa bir süre hele son nesil bir konsol için, elindekinin kıymetini bilmeyi öğret bence.