Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 50.000 TL
- Makaleler
- 3
RAM krizinin bitmesini bekleyin bence.
Selamünaleyküm, 50K bütçe var arkadaşlar, sistem tavsiyesi bekliyorum. 5060 Ti 16 GB'li bir şey, en kötü 9060 XT 16 GB içeren bir şey bakıyorum. Daha iyi opsiyonlardan haberi olan varsa öneri bekliyorum.
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.009,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bütçe artarsa anakartı B850M Force yapın.
Ne zaman biteceği belli mi hocam? Bir de bizde kriz hiç bitmezmiş gibi geliyor
Belli değil, uzun süre böyle kalacak, topladığım sistem iyi.Ne zaman biteceği belli mi hocam? Bir de bizde kriz hiç bitmezmiş gibi geliyorbir şeylerin fiyatının düştüğünü hatırlamıyorum hiç
eline sağlık hocam . topladım 52k ya denk geliyor bir de bir arkadaş şu hazır sistemi attıBelli değil, uzun süre böyle kalacak, topladığım sistem iyi.
ne düşünüyorsunuz ssd 1tb ram 32 yapınca 51k ya geliyor
Fakat; RAM, SSD, anakart, kötü. Kasa PSU vasat veya vasat altı. Attığım sistem daha iyi.eline sağlık hocam . topladım 52k ya denk geliyor bir de bir arkadaş şu hazır sistemi attı
ne düşünüyorsunuz ssd 1tb ram 32 yapınca 51k ya geliyor
Commander Shepard
Uzman
RAM fiyatları 1-2 yıl hatta daha uzun süre artmaya devam edebilir yapay zeka halen gelişip yatırım yapılmakta. AMD yeni AI destekli driver çıkartmış hatta.
Fakat; RAM, SSD, anakart, kötü. Kasa PSU vasat veya vasat altı. Attığım sistem daha iyi.
Bunlar kullanımımı çok etkiler mi arada bir 16'lık RAM farkı çıkıyor
Yeni konular
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-