Selamünaleyküm, 50K bütçe var arkadaşlar, sistem tavsiyesi bekliyorum. 5060 Ti 16 GB'li bir şey, en kötü 9060 XT 16 GB içeren bir şey bakıyorum. Daha iyi opsiyonlardan haberi olan varsa öneri bekliyorum.
Selamünaleyküm, 50K bütçe var arkadaşlar, sistem tavsiyesi bekliyorum. 5060 Ti 16 GB'li bir şey, en kötü 9060 XT 16 GB içeren bir şey bakıyorum. Daha iyi opsiyonlardan haberi olan varsa öneri bekliyorum.
En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.009,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
RAM fiyatları 1-2 yıl hatta daha uzun süre artmaya devam edebilir yapay zeka halen gelişip yatırım yapılmakta. AMD yeni AI destekli driver çıkartmış hatta.