Bütçe
50.000 TL

kali 1

Yetkin
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, teşekkür ederim sistem için fakat 3 taksitle alacağımı belirtmeyi unutmuşum. Benim kartla 60.000 TL'ye çıkıyor attığınız sistem. Bonus karta fazla faiz koymayan bir siteden aynı sistemi toplayabiliyor muyum mesela? Çünkü sistem güzel bayağı sanırsam.

İdefixten peşin fiyatına 5 taksit toplayabilirsin, aynı parçaları oradan kontrol edin. Kasa olmayabilir. Enermax standart 700W kasa alırsın.

Acele etme, bugün gaming gecesi indirimi var. AM5 sistem denk gelir, ilk olarak 16 GB RAM'li olabilir ama, sonra tekrar 16 GB daha ekleme yaparsın. Gece netleştirelim.
Evet, ben de simdi hatirladim gaming gecesi oldugunu. Aksami bekleyecegim bugun veya yarin alirim.

Acele etme, bugün gaming gecesi indirimi var. AM5 sistem denk gelir, ilk olarak 16 GB RAM'li olabilir ama, sonra tekrar 16 GB daha ekleme yaparsın. Gece netleştirelim.
Elimde XPG S50 core M2 SSD var hocam. 3500/2500 sizce yine de bir SSD almali miyim bir de Seagate 5400RPM HDD var. Yeterli olur bence. Bunu ciktigimda fiyati baya bir azaliyor. Bu butcede cift M2 portlu kasa almak zor oluyor. Yoksa bir tane daha alip 3TB alana cevirmek istiyordum.

Son düzenleme: