- Makaleler
- 2
Bulaşmayın bence 9070 XT gibi kartlar hala sorunlu.Çok kafam karışık hocam ya bir taraf sizin gibi NVIDIA diyor diğer taraf AMD diyor. AMD hiç kullanmadım.
Bulaşmayın bence 9070 XT gibi kartlar hala sorunlu.Çok kafam karışık hocam ya bir taraf sizin gibi NVIDIA diyor diğer taraf AMD diyor. AMD hiç kullanmadım.
Bulaşmayın bence 9070 XT gibi kartlar hala sorunlu.
Hocam bilemedim ya en son PC topladığımda 1660 Ti almıştım. Artık eskidi 150 FPS zor alıyorum değiştirme zamanı gelmiş bence, DLSS de çok ilgimi çekiyor.
Hocam bilemedim ya en son PC topladığımda 1660 Ti almıştım. Artık eskidi 150 FPS zor alıyorum değiştirme zamanı gelmiş bence, DLSS de çok ilgimi çekiyor.
Benim attığım sistem gayet güzel ve performanslı bir sistem. Kim demişse boş yapmış.Onun için de 50 k ya güzel sistem çıkmaz diyorlar, araştırıyorum bende yeni bakmaya başladım cahilliğimden dolayı kusura bakmayın hocam.
1080p DLSS kullanırsanız Rainbow Six'te aruninin yeteneği denarinin lazerleri falan hep bozuk görünür onların arkasını göremezsiniz.
Benim attığım sistem gayet güzel ve performanslı bir sistem. Kim demişse boş yapmış.