Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Niye öneriye kapalı olayım hocam? Öyle olsa konu açmazdım. S25+ düşünüyorum şimdi.iPhone istiyorsanız başka öneriye kapalısınız demektir. Paranızın yettiği iPhone'u alabilirsiniz. Hayırlı olsun.
ArabadaGazlıSüren
Becerikli
S24 Ultra olabilir ya da S25 FE ya da S24 FE.
Genelde iPhone isteyenlerin gözü Android görmediği için sizi de öyle sandım, kusura bakmayın. S25+ olabilir tabi. Başka marka düşünürseniz; Honor Magic 7 Pro, Xiaomi 15 gibi amiral gemisi cihazlar da sizi memnun eder. Ayrıca 15 Plus, fotoğraf konusunda bu cihazların rakibi olamaz. Ek olarak 60 bin TL bandına çıkabiliyorsanız (15 Plus 57 bin TL olduğu için söylüyorum, ki bence 60 Hz ekranıyla fiyatını haketmiyor); OnePlus 13 ve 1 inç sensörlü Xiaomi 14 Ultra seçenekleriniz arasında olabilir. Yok ben "incelik ve tasarım odaklı amiral gemisi bir telefon istiyorum" derseniz; 53 bin TL civarına düşen bir S25 Edge var, bakılabilir. Yani Android tarafında alternatif çok. Cihazları canlı görmeniz seçiminizi hem kolaylaştırır hem de daha doğru bir tercih yapmanızı sağlar.Niye öneriye kapalı olayım hocam? Öyle olsa konu açmazdım. S25+ düşünüyorum şimdi.
S25+ en mantıklısı.Hayatım boyunca Samsung kullandım, iPhone'a geçmek istiyorum. Kafamda iPhone 15 Plus var fakat 60 Hz olması ve S25+'a göre daha pahalı olup kamera açısından daha kötü olması beni soğutuyor. Sizlerin tavsiyesi nedir? iPhone 15 Plus alınır mı? Ya da başka bir öneriniz var mı?