Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 50.000 TL
YavuzKyr
Uzman
Yurt dışı Xiaomi 15 Ultra alabilirsiniz, genellikle server kayıtlı fiyatları 45 bin TL ile 50 bin TL arasında değişiyor.
Xiaomi ile uzun bir süre vaktim geçti. Artık almak istemiyorum Xiaomi model bir telefon.
Hepsiburada limiti ile 3 taksit 60 bin TL iPhone 16 almak mantıklı mıdır?
Telefon kullanımınız sadece iPhone'dan ibaretse duymamış olmanız normal. Araştırın derim. Ama Android istemiyorsunuz anlaşılan.Teşekkürler. Daha önce hiç duymadım ama bu telefonu.
YavuzKyr
Uzman
Telefon kullanımınız sadece iPhone'dan ibaretse duymamış olmanız normal. Araştırın derim. Ama Android istemiyorsunuz anlaşılan.
Hayır. Samsung, LG, Xiaomi, Huawei ve hatta Windows Phone bile kullanmış birisiyim. iPhone bir telefonum hayatım boyunca olmadı.
Android'de yaşadığım kasma sorunlarından sıkıldım artık. 1-2 yıl güzel sonrasında çoğu telefon donmaya-takılmaya başlıyor ki kamera performansları da cabası. Son model Xiaomi ve Samsung'ların kameralarını güzel beğeniyorum ama geçmişte yaşadığım deneyimlerden ötürü iPhone almaya daha yakınım. Hem ekosistem içinde olduğum için hem de diğer sebeplerden ötürü. Tek korkum batarya performansları.
S25 kesinlikle. Ekosistemi zamanla Samsung’a çevirebilirseniz daha güzel olur S25 ile.Merhabalar,
50 bin TL'ye bir telefon almak istiyorum. Apple ekosisteminden iki adet iPad'e sahip olduğum için açıkçası iPhone satın almak istiyorum ama bu bütçede olan güzel diğer telefonları da değerlendirmek isterim. Apple için baktığım takdirde iPhone 14 ve 15 modelleri beni içine çekti ama "iPhone'larda düz modeller alınmaz" gibi bir algı olduğundan ötürü alıp almamak konusunda kararsızım. Samsung içinse S24 ve S25 serileri beni içine çekti diyebilirim. İki üretici için de hangisi bana daha uygun olur?
Hepsiburada'nın kendi taksitlendirmesi sayesinde 60 bin TL civarına da çıkabilirim ama önereceğiniz üründe taksit olup olmadığını kontrol ederseniz sevinirim. Telefonu orta-yoğun kullanım için alacağım. Kamera performansı ve batarya performansı güzel olursa sevinirim. Ek olarak da iPhone 15 yerine 16 alınır mı?
YavuzKyr
Uzman
Android de yaşanan uzun kullanım sonrasında kasma donma sorunlarını yaşamam değil mi? Hepsi başta güzel ama devamı çok can sıkıyor.S25 kesinlikle. Ekosistemi zamanla Samsung’a çevirebilirseniz daha güzel olur S25 ile.
A53'te bile hâlen yaşamıyorum. S25'te yaşanacağını hiç sanmıyorum.Android de yaşanan uzun kullanım sonrasında kasma donma sorunlarını yaşamam değil mi? Hepsi başta güzel ama devamı çok can sıkıyor.
YavuzKyr
Uzman
A53'te bile hâlen yaşamıyorum. S25'te yaşanacağını hiç sanmıyorum.
O zaman kaldık son andaki karar anına. Ya S25+ alacağım yada iPhone 16.
yusufumm07
Üstün
Kasma vs olmaz üst seviye olduğu için 3 yıllık S21 FE' cihazımda kasmıyor S25+ hiç kasmaz Bütçene nasıl uyuyorsa onu al.O zaman kaldık son andaki karar anına. Ya S25+ alacağım yada iPhone 16.
YavuzKyr
Uzman
Kasma vs olmaz üst seviye olduğu için 3 yıllık S21 FE' cihazımda kasmıyor S25+ hiç kasmaz Bütçene nasıl uyuyorsa onu al.
Teşekkür ederim.