50.000 TL'ye telefon önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YavuzKyr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 784
  • Etiketler Etiketler
    bin telefon
Bütçe
50.000 TL
Yurt dışı Xiaomi 15 Ultra alabilirsiniz, genellikle server kayıtlı fiyatları 45 bin TL ile 50 bin TL arasında değişiyor.

Yurt dışı Xiaomi 15 Ultra alabilirsiniz, genellikle server kayıtlı fiyatları 45 bin TL ile 50 bin TL arasında değişiyor.

Xiaomi ile uzun bir süre vaktim geçti. Artık almak istemiyorum Xiaomi model bir telefon.

Hepsiburada limiti ile 3 taksit 60 bin TL iPhone 16 almak mantıklı mıdır?

Teşekkürler. Daha önce hiç duymadım ama bu telefonu.
Telefon kullanımınız sadece iPhone'dan ibaretse duymamış olmanız normal. Araştırın derim. Ama Android istemiyorsunuz anlaşılan.

Telefon kullanımınız sadece iPhone'dan ibaretse duymamış olmanız normal. Araştırın derim. Ama Android istemiyorsunuz anlaşılan.

Hayır. Samsung, LG, Xiaomi, Huawei ve hatta Windows Phone bile kullanmış birisiyim. iPhone bir telefonum hayatım boyunca olmadı.
Android'de yaşadığım kasma sorunlarından sıkıldım artık. 1-2 yıl güzel sonrasında çoğu telefon donmaya-takılmaya başlıyor ki kamera performansları da cabası. Son model Xiaomi ve Samsung'ların kameralarını güzel beğeniyorum ama geçmişte yaşadığım deneyimlerden ötürü iPhone almaya daha yakınım. Hem ekosistem içinde olduğum için hem de diğer sebeplerden ötürü. Tek korkum batarya performansları.

S25 kesinlikle. Ekosistemi zamanla Samsung’a çevirebilirseniz daha güzel olur S25 ile.

S25 kesinlikle. Ekosistemi zamanla Samsung’a çevirebilirseniz daha güzel olur S25 ile.
Android de yaşanan uzun kullanım sonrasında kasma donma sorunlarını yaşamam değil mi? Hepsi başta güzel ama devamı çok can sıkıyor.

Android de yaşanan uzun kullanım sonrasında kasma donma sorunlarını yaşamam değil mi? Hepsi başta güzel ama devamı çok can sıkıyor.
A53'te bile hâlen yaşamıyorum. S25'te yaşanacağını hiç sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…