Galax modeli bu, Palit veya Gainward gibi modellerde tercih edebilirsin sana kalmış. İstediğin modeli alabilirsin. 95k bütçe ile sistem gayet iyi dizilir, her parça gereksiz pahalı değilse.

Güzel bir sistem olmaz ama. Hem zaten 90lara çıkmak istemiyorum. Vulcan modelini bekleyeceğim. 2K için bence 5080 gereksiz.

Palit'ya da Gainward olanı alabilirsin aradaki 6K ya değecek bir fark olduğunu düşünmüyorum. Gaming gecesinde bazen RTX 5080 50k bandına kadar düşebiliyor istersen bekle belki şansına 5080 düşer.
Görünüşünü beğenmediysen ben bunu alırdım :D

Hocam merhaba tekrardan, biraz araştırma ve incelemeden sonra kartı haftaya gaming gecesi almaya karar verdim. Birkaç sorum olacak. LED'i mavi yapında ledeeki Ultra yazısı kaybolacak fakat alt kapaktaki ama kasada üste bakan Ultra yazısını nasıl gizleyebileceğimden emin değilim. Aklıma gelenler: Figür koymak, sticker gibi yapışkanlı bir şeyle ya belli olmayacak şekilde ya da görsel şekilde gizlemek. Vulcan modelini beğeniyorum ama stok ne zaman gelir Allah kerim. Super modelleri de beklemeyi düşünüyorum.

Son düzenleme: