50 Mbps altyapı için ISS önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thomas_Anderson
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 475
Merhaba dostlar. Şu anda kullanmakta olduğum ISS Türk Telekom 50 Mbps paketini kullanıyorum fakat 33Mbps alıyorum. Ama geçen 3 4 gündür 50Mbps alıyordum bugün elektrik kesintisi olmuş ve yine 33 Mbps'ye düşmüş. Ben artık Türk Telekom'dan bıktım. O yüzden başka bir ISS önerir misin? Altyapı Türk Telekom altyapısı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Türksat Kablonet'in 50 Mbps tarifesini kullanıyorum. Geçeli çok olmadı ama memnunum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Türk Telekom. Bazen cıvıttılar ama yine de en iyisi bu bana göre.

Vermiyorlar hocam 50Mbps paketim var 33Mbps alabiliyorum. Altyapı ve modem arayüzündeki bilgileri paylaştım hocam.

Dosya Ekleri

• 1752956111083.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 77
  • 1752956117139.webp
    11 KB · Görüntüleme: 78
  • 1752956137623.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 78
Bu ülkeye starlink gelmeden bunlar düzelmeyecek. Starlinkin gelmemesiin sebebi bence bunlar.

Türk Telekom altyapısı kullanıyorsan, hız konusunda çok fark olmaz genelde. Ama TurkNet ya da Superonline’ın 50 Mbps paketleri daha stabil ve destekleri genelde daha iyi. TurkNet’in limitsiz ve taahhütsüz paketlerini özellikle öneririm, müşteri memnuniyeti daha yüksek. Yine de altyapı hızını tam veremeyebilirler, o yüzden servis kalitesine dikkat etmek lazım

Bu ülkeye starlink gelmeden bunlar düzelmeyecek. Starlinkin gelmemesiin sebebi bence bunlar.
eSIM firmalarının kökünü kazdılar, MvNO'lara fahiş fiyat uyguladılar. Bu ülkenin telekomünikasyon tekelleşme çabası milli güvenlik sorunudur. Starlink'te öyle kolay kolay giremez ülkeye emin olun. Tesla'lara bile bu kadar hızlı adapte olmuşken emin olun yolu açsalardı çoğumuz Starlink kullanıyor olurduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…