Hocam biraz daha açar mısınız mesajı.
Ttnet kullanırken televizyona bağlı tivibu kutusunda yayın takılıyordu. Vaadedilen hız "35mbps a kadar" ama bana gelen 15-20 gibi bir şeydi, o da sürekli değil dalgalı. Online oyunda yüksek ping alıyordum. Tesisatım ve modemim değişmeden sadece türknete geçerek gayet akıcı bir internete kavuştum. Ping azaldı. Azaldı derken 90' dan 60' a düştü. Ayrıca hızım günün her saati kararlı hale geldi. Kafasına göre dalgalanmıyordu.
Anlatmak istediğim; Ttnet in santrala giden 1000 bağlantıdan 900 ü doluysa ve yoğun zamana denk gelindiğinde vaadedilen hızı kullanamıyorsunuz. Türknetin kotasının hepsi bile dolu olsa yüksek sayıda(Aynı anda 1000 kişi gibi) ve hacimli(Çok sayıda streaming-p2p-online oyun) bağlantı olmadığı için daha sakin oluyor.

TTNET kullanırken televizyona bağlı Tivibu kutusunda yayın takılıyordu. Vadedilen hız "35Mbps'a kadar" ama bana gelen 15-20 gibi bir şeydi, o da sürekli değil dalgalı. Online oyunda yüksek ping alıyordum. Tesisatım ve modemim değişmeden sadece TurkNet'e geçerek gayet akıcı bir internete kavuştum. Ping azaldı. Azaldı derken 90'dan 60'a düştü. Ayrıca hızım günün her saati kararlı hale geldi. Kafasına göre dalgalanmıyordu.
Anlatmak istediğim; TTNET'in santrala giden 1000 bağlantıdan 900'ü doluysa ve yoğun zamana denk gelindiğinde vadedilen hızı kullanamıyorsunuz. TurkNet'in kotasının hepsi bile dolu olsa yüksek sayıda(aynı anda 1000 kişi gibi) ve hacimli(çok sayıda streaming-p2p-Online oyun) bağlantı olmadığı için daha sakin oluyor.

Anladım hocam. TurkNet alacağım. Önerilerinizi için teşekkürler. Vodafone'da Valorant'ta Frankfurt sunucusunda 55 ping alıyordum TurkNet'le beraber 45 veya 44'e düşmesini bekliyorum.

Anladım hocam. TurkNet alacağım. Önerilerinizi için teşekkürler. Vodafone'da Valorant'ta Frankfurt sunucusunda 55 ping alıyordum TurkNet'le beraber 45 veya 44'e düşmesini bekliyorum.
Küçük bir ilçede eski altyapı şartlarında durum bu. Türkneti övmek için değil de ttnet hakkındaki olumsuzluğumu dile getirmek istemiştim.

Türk Telekom öneriyorum ben. TurkNet'te olurda iyi altyapısı olan bir yerdeysen çok sorun yaşamazsın ama sorunlu bir yerdeysen geçmiş olsun araki sorununu çözen adam bulasın. TTNET de en azından hızlı sorun çözme olayları var. Çok sorunlu yer olmadıkça da vaat ettikleri hızları veriyorlar.

Türk Telekom öneriyorum ben. TurkNet'te olurda iyi altyapısı olan bir yerdeysen çok sorun yaşamazsın ama sorunlu bir yerdeysen geçmiş olsun araki sorununu çözen adam bulasın. TTNET de en azından hızlı sorun çözme olayları var. Çok sorunlu yer olmadıkça da vadettikleri hızları veriyorlar.

İlk 1 ay TurkNet deneme kararı aldım. Eğer bir sorun çıkarsa ilk 1 ay içinde sundukları iptal garantisini kullanacağım.

Siz bilirsiniz. İkisini de kullandım yurt içi sunucularda TTNET TurkNet'ten 1-2 ms daha az. Ama yurt dışı sunucularda TurkNet daha hızlı. Ama TurkNet hep zam yapıyor. Karar sizin eğer isterseniz referans kodu verebilirim. Aylık 100₺ indirim oluyor TurkNet'te.

Eğer isterseniz referans kodunu yazabilirsiniz.

İlk 1 ay TurkNet deneme kararı aldım. Eğer bir sorun çıkarsa ilk 1 ay içinde sundukları iptal garantisini kullanacağım.

Eğer isterseniz referans kodunu yazabilirsiniz.
Hocam şimdi baktım turknet arkadaş davet ile 6 ay boyunca faturadan 66₺ düşüyormuş artık. Aklınızda olsun katılmak isterseniz pormosyonlu link.

Arkadaşınızı TurkNet’e getirin, sizin ve arkadaşınızın 1 aylık internet bedeli, 6 ay boyunca faturaya indirim olarak yansısın! Tıkla: İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet #ArkadaşınıGetir @TurkNet aracılığıyla

Hocam şimdi baktım TurkNet arkadaş davet ile 6 ay boyunca faturadan 66₺ düşüyormuş artık. Aklınızda olsun katılmak isterseniz pormosyonlu link.

Arkadaşınızı TurkNet'e getirin, sizin ve arkadaşınızın 1 aylık internet bedeli, 6 ay boyunca faturaya indirim olarak yansısın! Tıkla: İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet #arkadaşınıgetir @TurkNet aracılığıyla.

Teşekkür ederim hocam. İlk 1 ay bedava mı oluyordu?