ornitorenk

Uzman
Manuel vites olmalı ki zaten rahat bulunur bu fiyat bandında. Her şeyi geçtim benim için en önemli detay kronik sorunu olmaması ve beni sanayi ile çok uğraştırmayacak olması. Fiyat çok iyi değil anlıyorum. İlk arabam olur olursa. Şehir içi rahat ettirsin yeter. Dediğim gibi sanayi ile uğraşmak istemiyorum.

Aklıma Toyota geliyor. Neden biliyor musun? Çünkü kullandım. Hem efsane kasa 98 model xei hem de 2008 model Yaris kullandım. Yaris 1.3 87 HP Terra modeliydi. Çok şükür hiçbir sorun yaşamadım. Aklında bulunsun Toyota.

Manuel vites olmalı ki zaten rahat bulunur bu fiyat bandında. Her şeyi geçtim benim için en önemli detay kronik sorunu olmaması ve beni sanayi ile çok uğraştırmayacak olması. Fiyat çok iyi değil anlıyorum. İlk arabam olur olursa. Şehir içi rahat ettirsin yeter. Dediğim gibi sanayi ile uğraşmak istemiyorum.

Biraz zorlanırsa Fluence çıkar, bütçesinde de en iyisidir diyebilirim.

1.5 dCi'de efsane motordur. Milyon km deviren bile görürsün sağlamlığına şüphe yok.

Fluence fiyatına 2012 2013 model polo almak daha mantıklı değil mi?

Arada sınıf farkı var en başından. Fluence daha tercih edilebilecek bir araç bana göre. Onun dışında Fluence sorunsuzluğunu o yıl bir Golf'te bulabilir misiniz bilmiyorum. Vag grubun parça fiyatları da daha yüksek oluyor genele göre.