Arada sınıf farkı var en başından. Fluence daha tercih edilebilecek bir araç bana göre. Onun dışında Fluence sorunsuzluğunu o yıl bir Golf'te bulabilir misiniz bilmiyorum. Vag grubun parça fiyatları da daha yüksek oluyor genele göre.

Benim de kafama Fluence yattı şu an ama 1.5 dCi az km için çok yüksek fiyatlar çıktı şaşırdım bayağı.

Corolla alırsan seninle böyle gezeriz.
1743606314799.webp

Clio - Polo ikilisinden şaşma derim. Polo’yu modifiye etmek çok sarar, Clio’ya ise sorunsuz binmek. Fluence’in o fiyatta temizini bulmak biraz zor. Kilometre düşük olsa bile şanzımanda işlem olabilir, kaportada ekspertizde öğrenebileceğin sürprizler olabilir. Ben olsam bahsi geçen paralara çok temiz bir 1.5 dCi Clio 3 alır, yoluma bakardım. Makyajlı Polo 4 kullanan bir arkadaşımın 2007 aracı şu anda 201.000 km’de ve ne motora, ne şanzımana anahtar değmedi. Üstüne deli gibi modifikasyon yapıyor. MK5 öncesi araçlar biraz daha eski düzen olduğundan pek sorun çıkarmıyorlar. Hem de zaten ilk araban olacak anladığım kadarıyla, Fluence - Corolla vs. bunlar kısmen daha büyük ve yürütmesi pahalı olan araçlar.

Son düzenleme:
Clio - Polo ikilisinden şaşma derim. Polo'yu modifiye etmek çok sarar, Clio'ya ise sorunsuz binmek. Fluence'in o fiyatta temizini bulmak biraz zor. Kilometre düşük olsa bile şanzımanda işlem olabilir, kaportada ekspertizde öğrenebileceğin sürprizler olabilir. Ben olsam bahsi geçen paralara çok temiz bir 1.5 dCi Clio 3 alır, yoluma bakardım. Makyajlı Polo 4 kullanan bir arkadaşımın 2007 aracı şu anda 201.000 Km'de ve ne motora, ne şanzımana anahtar değmedi. Üstüne deli gibi modifikasyon yapıyor. MK5 öncesi araçlar biraz daha eski düzen olduğundan pek sorun çıkarmıyorlar. Hem de zaten ilk araban olacak anladığım kadarıyla, Fluence - Corolla vs. bunlar kısmen daha büyük ve yürütmesi pahalı olan araçlar.

Kaç model Clio 3 önerirsin hocam peki bu fiyat bandında? En ideali hangisi olur.

Kaç model Clio 3 önerirsin hocam peki bu fiyat bandında? En ideali hangisi olur.
O paralara 2010-2012 arası, 150.000 km altında bir temiz araç bulunur. Birkaç parça boya olması dışında bir sorun olacağını sanmıyorum. Clio 4'lerde hasar ve km daha fazla olabilir, temiz Clio 3 iyidir.