Dizüstü bilgisayarımı 10 derece soğutabilecek bir stant önerisi istiyorum. RGB olabilir kaliteli ve bilindik marka olsun. Bütçeyi 100 TL arttırabilirim.
Fanlı olanları diyorsun sanırım. Onlardan ziyade benim attığım daha çok iş görüyor. Daha iyi. Altı komple açık oluyor çünkü. Fanlılar en fazla 2-3 derece etkiler.
Daha önceden dizüstü bilgisayarımda bu fanlardan kullandım. Çok işe yaramadıklarını söyleyebilirim. Fanlar ters tepiyor ve sadece elinizin değdiği yerler soğukmuş gibi hissediyorsunuz.
Bunun yerine dizüstü yükseltici almıştım. Benim aldığım ürün HB üzerinde şu an 800 ₺ satılıyor. Amazon'da bu ürün en çok satanlardaymış. Bunu almak fanın havayı dışarı rahat atmasını sağlayacağından daha mantıklı.
Bu fiyata bu nimet gerçekten bulunmaz gibi bir şey. Daha demin arkadaşa aldırdım laptopu için. 31x50 ve 40x40mm fiyatları 228TL oluyor. 80x40mm fiyatı da bayağı iyi sanırım o da 300 küsur falan. 2-3 gün önce 40x40mm fiyatı 320 küsurdü.
Ömürlük bir termal ped. PTM7950'yi bilen bilir zaten. Şu vergilendirmeden sonra bile bu fiyata bedava.
İlla alacağım diyorsan alt kısmı sağlam bir şey alın. Özel fanlı bir ürünün olduğunu sanmıyorum. Varsa da bütçesi biraz yüksektir. İkili fan yeterli olacaktır. Bunların plastik versiyonlarını 600-1000 ₺ falan satıyorlar. Böyle 1-2 tane kırmıştım.