Bütçe
500-600 TL

20571

Becerikli
Dizüstü bilgisayarımı 10 derece soğutabilecek bir stant önerisi istiyorum. RGB olabilir kaliteli ve bilindik marka olsun. Bütçeyi 100 TL arttırabilirim.

Daha önceden dizüstü bilgisayarımda bu fanlardan kullandım. Çok işe yaramadıklarını söyleyebilirim. Fanlar ters tepiyor ve sadece elinizin değdiği yerler soğukmuş gibi hissediyorsunuz.

Bunun yerine dizüstü yükseltici almıştım. Benim aldığım ürün HB üzerinde şu an 800 ₺ satılıyor. Amazon'da bu ürün en çok satanlardaymış. Bunu almak fanın havayı dışarı rahat atmasını sağlayacağından daha mantıklı.

Ayrıca ne bu ürün ne de fanlar 10 derece bir sıcaklık düşüsü sağlamaz. Termal macun yenilemesi veya daha etkili bir termal ped falan kullanılabilir.

İlla alacağım diyorsan alt kısmı sağlam bir şey alın. Özel fanlı bir ürünün olduğunu sanmıyorum. Varsa da bütçesi biraz yüksektir. İkili fan yeterli olacaktır. Bunların plastik versiyonlarını 600-1000 ₺ falan satıyorlar. Böyle 1-2 tane kırmıştım.

Mesela bunun fan ayarlısı var mış. Ama hem dizüstü hem bu kafa ütülemeye başlar. İyi bir kulaklık da şart böyle şey alacaksan.