Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 500-600 TL
- Makaleler
- 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben soğutucu dan istedim stant değil soğutucu stant yani yanlış öneri.
- Makaleler
- 62
Fanlı olanları diyorsun sanırım. Onlardan ziyade benim attığım daha çok iş görüyor. Daha iyi. Altı komple açık oluyor çünkü. Fanlılar en fazla 2-3 derece etkiler.Ben soğutucu dan istedim stant değil soğutucu stant yani yanlış öneri.
Daha önceden dizüstü bilgisayarımda bu fanlardan kullandım. Çok işe yaramadıklarını söyleyebilirim. Fanlar ters tepiyor ve sadece elinizin değdiği yerler soğukmuş gibi hissediyorsunuz.
Bunun yerine dizüstü yükseltici almıştım. Benim aldığım ürün HB üzerinde şu an 800 ₺ satılıyor. Amazon'da bu ürün en çok satanlardaymış. Bunu almak fanın havayı dışarı rahat atmasını sağlayacağından daha mantıklı.
Ayrıca ne bu ürün ne de fanlar 10 derece bir sıcaklık düşüsü sağlamaz. Termal macun yenilemesi veya daha etkili bir termal ped falan kullanılabilir.
İlla alacağım diyorsan alt kısmı sağlam bir şey alın. Özel fanlı bir ürünün olduğunu sanmıyorum. Varsa da bütçesi biraz yüksektir. İkili fan yeterli olacaktır. Bunların plastik versiyonlarını 600-1000 ₺ falan satıyorlar. Böyle 1-2 tane kırmıştım.
Mesela bunun fan ayarlısı var mış. Ama hem dizüstü hem bu kafa ütülemeye başlar. İyi bir kulaklık da şart böyle şey alacaksan.
Bunun yerine dizüstü yükseltici almıştım. Benim aldığım ürün HB üzerinde şu an 800 ₺ satılıyor. Amazon'da bu ürün en çok satanlardaymış. Bunu almak fanın havayı dışarı rahat atmasını sağlayacağından daha mantıklı.
Ayrıca ne bu ürün ne de fanlar 10 derece bir sıcaklık düşüsü sağlamaz. Termal macun yenilemesi veya daha etkili bir termal ped falan kullanılabilir.
Bu fiyata bu nimet gerçekten bulunmaz gibi bir şey. Daha demin arkadaşa aldırdım laptopu için. 31x50 ve 40x40mm fiyatları 228TL oluyor. 80x40mm fiyatı da bayağı iyi sanırım o da 300 küsur falan. 2-3 gün önce 40x40mm fiyatı 320 küsurdü.
tr.aliexpress.com
Ömürlük bir termal ped. PTM7950'yi bilen bilir zaten. Şu vergilendirmeden sonra bile bu fiyata bedava.
Termal iletken 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 faz değişim silikon ped levha Laptop CPU GPU silikon gres ped - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
- pawEn
- indirim ped termal
- Forum: Sonlanan İndirim ve Kampanyalar
İlla alacağım diyorsan alt kısmı sağlam bir şey alın. Özel fanlı bir ürünün olduğunu sanmıyorum. Varsa da bütçesi biraz yüksektir. İkili fan yeterli olacaktır. Bunların plastik versiyonlarını 600-1000 ₺ falan satıyorlar. Böyle 1-2 tane kırmıştım.
Mesela bunun fan ayarlısı var mış. Ama hem dizüstü hem bu kafa ütülemeye başlar. İyi bir kulaklık da şart böyle şey alacaksan.
JUO C1 Led Ekranlı Notebook Soğutucu Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
JUO C1 Led Ekranlı Notebook Soğutucu Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr