Garip, acaba dediğim program ile kontrol eder misin onda da böyle mi görünüyor.

Aslında Crystaldisk ile denedim aynı 29 GB gözüküyor orada da dediğiniz ulgulamayı deneyeceğim.

Garip, acaba dediğim program ile kontrol eder misin onda da böyle mi görünüyor.
aynı hocam sorun

Aslında Crystaldisk ile denedim aynı 29 GB gözüküyor orada da dediğiniz ulgulamayı deneyeceğim.

Aynı hocam sorun.

Acaba sorun benim işlemci AMD olduğundan olabilir mi ( evet cok saçma bir teori gibi ama olabilir mi)

Son düzenleme:
Farklı PC de deneme şansın var mı? İşlemci ile alakalı değildir.

Hocam baska sistemim yok maalesef ama söyle diyebilirim çıkardığım laptopta çalışıyordu (orijinal firmadan gelen laptoptan) 512 GB çalışıyordu ve sanırım disk doluydu ama doluda olsa gözükmesi gerekir diye düşünüyorum bu sorunu yaşayıp çözebileni göremedim globelde.

Laptopa geri takma şansın var mı orada biçimlendirme yaparsan düzelir mi bilemiyorum. Intel SSD dediğin için sahtedir de diyemiyorum bazı sahte ürünlerde böyle oluyordu çünkü.

Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef farklı PC de denemekten başka. Sizin anakartta farklı slot varsa yerlerini değiştirmeyi deneyin.

Hocam M.2 SSD Intel'in kendi M.2 SSD'si HP özel yapılmış aslında Intel'in IRST kullanabilsem düzeltebilecek gibiyim ama AMD sistem olduğu için izin vermiyor.