Bütçe
650 TL

emres2005

Başarılı
Elimde A101'den alınma 30TL'lik 3 yıllık kontrolcü var artık sorunları çoğaldı, yenisini alacağım. Hareket sensörü özelliğini Nintendo oyunlarında (emülatörlerde) denemek için arıyorum. Android ve Linux'la da uyumlu olsa güzel olur ama asıl PC için alacağım. Titreşimi olsa ve biraz da uzun süre kullanabileceğim bir şey olsa yeterli olur. Kontrolcüyü sadece emülate ettiğim konsol oyunlarında ve aslında konsol için geliştirilmiş PC oyunlarında (DMC3, Yakuza 0 gibi) kullanıyorum. Genelde oyun oynamak için klavyeyi kullanırım. Bulabildiğim bi bu var. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler

Elimde A101'den alınma 30TL'lik 3 yıllık kontrolcü var artık sorunları çoğaldı, yenisini alacağım. Hareket sensörü özelliğini Nintendo oyunlarında (emülatörlerde) denemek için arıyorum. Android ve Linux'la da uyumlu olsa güzel olur ama asıl PC için alacağım. Titreşimi olsa ve biraz da uzun süre kullanabileceğim bir şey olsa yeterli olur. Kontrolcüyü sadece emülate ettiğim konsol oyunlarında ve aslında konsol için geliştirilmiş PC oyunlarında (DMC3, yakuza 0 gibi) kullanıyorum. Genelde oyun oynamak için klavyeyi kullanırım. Bulabildiğim bir bu var. önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Bu bütçede çakma DualShocK'den fazla seçenek yok gibi.

500TL'ye alacağın hiçbir kontrolcüde hareket sensörü olacağını zannetmiyorum. Benim bildiğim en ucuz bu var ama bütçeyi aşıyor:
Veri kurbağa kablosuz denetleyicisi için Nintendo anahtarı OLED/Lite konsol Pro Gamepad ile 1000Mah pil programlanabilir Turbo fonksiyonu - AliExpress 44
Aşıyor hocam vergi dahil 1200 TL. En düşük ne kadara vardır ki bu 1200 civarı mı? Eğer öyleyse hareket sensöründen vazgeçerim veya 2. el olur

500TL'ye alacağın hiçbir kontrolcüde hareket sensörü olacağını zannetmiyorum. Benim bildiğim en ucuz bu var ama bütçeyi aşıyor:
Veri kurbağa kablosuz denetleyicisi için Nintendo anahtarı OLED/Lite konsol Pro Gamepad ile 1000Mah pil programlanabilir Turbo fonksiyonu - AliExpress 44
Buradakiler aynısının 900mAh bataryalısı gibi duruyor ama öyle midir hocam. Öyleyse alırım piyasa çok pahalıymış

Son düzenleme:
Aşıyor hocam vergi dahil 1200 TL. En düşük ne kadara vardır ki bu 1200 civarı mı? Eğer öyleyse hareket sensöründen vazgeçerim veya 2. el olur

Buradakiler aynısının 900mAh bataryalısı gibi duruyor ama öyle midir hocam. Öyleyse alırım piyasa çok pahalıymış
İlk indirim şeysiyle Aliexpresste ürün 941TL oluyor. Ve evet, senin attığın linkteki de aynı kol. Almadan önce birkaç bilgi vereyim: Analog triggerlar yok, batarya fena değil, thumbstickler güzel hissettiriyor + RGB bulunmakta, kol 290 gram civarında, M1 ve M2 tuşları var ve son olarak da acayip bir şekilde Hardware Tester'da yüzde 1'in altında circularity sapması çıkıyor.

İlk indirim şeysiyle Aliexpresste ürün 941TL oluyor. Ve evet, senin attığın linkteki de aynı kol. Almadan önce birkaç bilgi vereyim: Analog triggerlar yok, batarya fena değil, thumbstickler güzel hissettiriyor + RGB bulunmakta, kol 290 gram civarında, M1 ve M2 tuşları var ve son olarak da acayip bir şekilde Hardware Tester'da yüzde 1'in altında circularity sapması çıkıyor.

Thumbsticklerde hall effect sensörü kullanıp kullanılmadığı hakkında bi bilgin var mı