Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 500
Hocam SteelSeries Prime modelini tavsiye edebilirim. Elin büyük olduğuna göre uyar diye düşünüyorum. Kendim de kullanıyorum ve elim nispeten büyük ve tam oturuyor. Teknik özellik bakımından fiyatına göre rakipsiz diyebilirim. RGB seviyorsan sade bir fare bu ama. Sadece orta tuşta aydınlatması var. Bir de tuşlar çok sesli, özellikle de scroll. Kaydırırken takır tukur ses yapıyor sürekli sanki bozuk fare gibi. Sağ ve sol tıkın basma hissiyatı gayet iyi bana göre, premium bir fare hissiyatı veriyor. Kablosu tak-çıkart özelliğine sahip, bu da artı bir özellik. Örgülü olması da iyi diyebilirim.
www.akakce.com
SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@Caner Uncu Hocamın önerdiği mouse’u tercih edebilirsiniz bu fiyata iyi ürün.
Kendim kullanıyorum fareyi elim büyük gönül rahatlığı ile alabilirsiniz biraz fazla sesli denildiği gibi.
520 TL'ye aldım razer deather Essential'dan geçtim iyi güzel mouse