En fazla 500 veririm hafif üste çıkarım. Işık, fazladan tuşlar falan sevmiyorum. Klasik, sade, sağlam bir mouse lazım. Kablosuz da olabilir ama gecikme düşük, pil dayanıklı olmalı.
Kablosuz olarak Logitech M171, kablolu olarak ise SteelSeries Prime'a alternatif öneri olarak XPG Slingshot modelini öneririm. Fakat M171 günlük kullanıma hitap eder. G102'den uzak durun.

Gigabyte Aorus M2 alabilirsin sadece logo biraz büyük ama sade ve 2 el için kullanıma da uygun.
Bu da bakılabilir Lenovo M300s ile.

Beğenmeme nedenini anlayabiliyorum, ben beğenmedim ve sen de ona karşılık attın. Bitmeyeceksiniz değil mi? Attığın fare kronik sorunlu modellere sahip. Prodigy versiyonu kronik sorunlu, Omron anahtarların 10 milyon ömürlü olanını kullanıyor. Lightsync versiyonu ise AM010 dengi bir sensöre sahip tam ismi de bilinmiyor.

Bütçe hiç çıkmıyorsa G102 tek seçenek gibi
150 lira olursa alınır ancak.

Son düzenleme:
Kablosuz olarak Logitech M171, kablolu olarak ise SteelSeries Prime'a alternatif öneri olarak XPG slingshot modelini öneririm. Fakat M171 günlük kullanıma hitap eder. G102'den uzak durun.

Bu da bakılabilir Lenovo M300s ile.

Beğenmeme nedenini anlayabiliyorum, ben beğenmedim ve sen de ona karşılık attın. Bitmeyeceksiniz değil mi? Attığın fare kronik sorunlu modellere sahip. Prodigy versiyonu kronik sorunlu, Omron anahtarların 10 milyon ömürlü olanını kullanıyor. Lightsync versiyonu ise AM010 dengi bir sensöre sahip tam ismi de bilinmiyor.

Hayır, karşılık olarak atmadım. M171 bende olanı sürekli takıldığı ve düzgün çalışmadığı için dislike attım. Bunun dışında dedikleriniz doğru zaten. Ayrıca G102 hakkında bilgilendirmen içinde teşekkürler.

Şu an Deathadder V2 mini var 2 yıllık. Tekerleği kaydırırken yukarı atıyor. Çözümü var mıdır yoksa SteelSeries Prime'mı alayım? Kablosuz önerisi olan var mı? Bütçe 200 300 daha çıkabilir.

Son düzenleme:
Şimdi, sadece scroll sıkıntısı yüzünden elinizdeki DA V2'yi değiştirecekseniz kalsın. Sırf o sıkıntı için masraf etmeye değmez. Kolay, geçici çözüm yöntemleri var o sorunun. Değiştirme sebebiniz makulse tutuş şekliniz ve el ölçünüze göre bir şey önereyim.

Halihazırda DA V2 tutabilen birisi için en uygunu SS Prime olur, gerçi onda rahat ediyor musunuz bilmiyorum.

Şimdi, sadece scroll sıkıntısı yüzünden elinizdeki DA V2'yi değiştirecekseniz kalsın. Sırf o sıkıntı için masraf etmeye değmez. Kolay, geçici çözüm yöntemleri var o sorunun. Değiştirme sebebiniz makulse tutuş şekliniz ve el ölçünüze göre bir şey önereyim.

Halihazırda DA V2 tutabilen birisi için en uygunu SS Prime olur, gerçi onda rahat ediyor musunuz bilmiyorum.
Çok büyük sorun değil gidene kadar kullanacağım. Küçük mouse kullanıyorum yıllardır elim büyük olmasına rağmen alışkınım.

Scrolldan başka sorun yoksa değiştirmeye pek gerek yok o halde, dediğim gibi kalsın. Masraf etmeye değmez.