Umutlu
Yetkin
Bu fiyatlara kablosuzdan çok kablolular daha iyi gider diye düşünüyorum. Bu modeli düşünüyorum. Öneriniz var mı?
Uzun ömürlü değil hocam.Bu fiyatlara kablosuzdan çok kablolular daha iyi gider diye düşünüyorum. Bu modeli düşünüyorum. Öneriniz var mı?
Yani marka diye alınacak ürünler değilBu fiyatlara kablosuzdan çok kablolular daha iyi gider diye düşünüyorum. Bu modeli düşünüyorum. Öneriniz var mı?
@8898 ne önerirsiniz bu fiyata? Aslında JBL olduğu için değil çok ve olumlu yorumlar olduğu için düşünüyorum.
@8898 Ne önerirsiniz bu fiyata? Aslında JBL olduğu için değil çok ve olumlu yorumlar olduğu için düşünüyorum.
Abimde var denedim T13 hoşuma gitmedi kulağıma tam uymadı. Dediğim gibi kablosuz düşünmüyorum bu fiyata.Hocam 520, 570BT kulaklıklarını kullandım bu işten anlayan asla o kulaklıklara yanaşacağını sanmıyorum sadece sosyal popülarite.
100 lira daha çıkıp QCY T13 ANC modelini almanızı öneririm.
Abimde var denedim T13 hoşuma gitmedi kulağıma tam uymadı. Dediğim gibi kablosuz düşünmüyorum bu fiyata.
İkinci çöp alınmaz. Birinci alınır ama.
Bütçeyi arttır Anker Soundcore R50 al pişman etmeyen bir kulaklık.Bu fiyatlara kablosuzdan çok kablolular daha iyi gider diye düşünüyorum. Bu modeli düşünüyorum. Öneriniz var mı?
Bütçeyi arttır Anker Soundcore R50 al pişman etmeyen bir kulaklık.
Abimde var denedim T13 hoşuma gitmedi kulağıma tam uymadı. Dediğim gibi kablosuz düşünmüyorum bu fiyata.