Türk Telekom'dan memnun değilim hocam. TurkNet'te peşin ödeyince fiyat hem daha uyguna geliyor hem de sabit kalıyor.
Eki Görüntüle 263582
Anladım hocam TurkNet alın o zaman ama yine Türk Telekom'un altyapısını mecburen kullanacaksınız.
Türk Telekom'dan memnun değilim hocam. TurkNet'te peşin ödeyince fiyat hem daha uyguna geliyor hem de sabit kalıyor.
Eki Görüntüle 263582
@Volage bu site Turksat'ın kendi sitesi değil. Orijinal site https://www.turksatkablo.com.tr/
Eki Görüntüle 263582

1000 Mbps'de öyle bir router yok; mini PC ya da Pi 5 ile yapacaksın bufferbloat için.
Hocam, şu anki evimde TP-Link modem ve 100 Mbps VDSL internet kullanıyorum. İndirme işlemi başlayınca pingim fırlıyor. Aynı sorunu tekrar yaşamamak için evdeki bilgisayar ve telefonlarım da desteklediği için kafa ağrıtmayacak, çok da abartılı olmayan bir Wi-Fi 7 router arıyorum.Param çok var diyorsan WiFi 7 router dolu ülkede. Keenetic Titan var, ASUS BE serisi var. TP-Link'ler var onlar biraz daha bütçe dostu kısık modeller.
TT altyapısında Türknet tercih et. 12 ay fiyat sabitlersen taksitle daha ucuza gelir.
Hocam, şu anki evimde TP-Link modem ve 100 Mbps VDSL internet kullanıyorum. İndirme işlemi başlayınca pingim fırlıyor. Aynı sorunu tekrar yaşamamak için evdeki bilgisayar ve telefonlarım da desteklediği için kafa ağrıtmayacak, çok da abartılı olmayan bir Wi-Fi 7 router arıyorum.
Hocam, biliyorum; zaten olmuşken Wi-Fi 7 de olsun dedim ama sanırım Wi-Fi 7 modemlerde OpenWrt pek yok. Mini PC'ye kurmak lazım. Evimde i5-3470 bir sistem var, onunla bir deneyeyim.Bu sorunun adı bufferbloat Wi-Fi 7 modem de alsa. Fark etmez senin OpenWrt destekli modem alıp SQM yapman lazım.
Merhaba hocam,1000 Mbps'de öyle bir router yok; mini PC ya da Pi 5 ile yapacaksın bufferbloat için.