Bütçe
500 TL
Attim hocam.

Hocam bir de o Ugreen flat model sanırım. Flat olunca ne fark ediyor normalle?

Eki Görüntüle 267601
Eki Görüntüle 267602
Flat olunca kablo daire şeklinde değil ince, şerit şeklinde oluyor hocam.

Modem arkasını bilerek sildim hocam.

Anakartınız topraklamaya uygun ancak modem değil. Şöyle yapabilirsiniz hocam. Alınacak daha uygun bir kablo olmadığı için ilk başta başka bir hocamızın attığı Cat6e kabloyu veya kendi attığınız Cat6 FTP kabloyu alabilirsiniz. Ancak ping, paket kaybı, kopma gibi durumlar gözlemlerseniz iade süresi içinde iade edersiniz. Daha uygun bir alternatif olur sizin için.

O AWG değeri arttıkça bakır telin çapı küçülür hocam. Yani 26 AWG bir kablo 32 AWG'den daha kalın tellere sahiptir. O yüzden bu değer azaldıkça daha iyi.

Flat olunca kablo daire şeklinde değil ince, şerit şeklinde oluyor hocam.

Anakartınız topraklamaya uygun ancak modem değil. Şöyle yapabilirsiniz hocam. Alınacak daha uygun bir kablo olmadığı için ilk başta başka bir hocamızın attığı CAT6e kabloyu veya kendi attığınız CAT6 FTP kabloyu alabilirsiniz. Ancak ping, paket kaybı, kopma gibi durumlar gözlemlerseniz iade süresi içinde iade edersiniz. Daha uygun bir alternatif olur sizin için.

O AWG değeri arttıkça bakır telin çapı küçülür hocam. Yani 26 AWG bir kablo 32 AWG'den daha kalın tellere sahiptir. O yüzden bu değer azaldıkça daha iyi.

Hocam veya direkt 8 metre Ugreen flat kablo almak mantıklı mı? UTP sanırım o da ama AWG kısmında kumar oynuyoruz birazcık.

Sağ olun hocam, pek bilgili değilim bu konularda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam veya direkt 8 metre Ugreen flat kablo almak mantıklı mı? UTP sanırım o da ama AWG kısmında kumar oynuyoruz birazcık.

Sağ olun hocam, pek bilgili değilim bu konularda.
Alınabilir ancak biraz fazla ödemiş olursunuz bence değerine göre. Bu fiyatlardakiler değerini pek hak etmediği için son diğer ürünleri deneme önerisini verdim.