Bütçe
500 TL
Makaleler
11
Yer
Slytherin
Bu ekosisteme pek hakim değilim, o yüzden konu açıyorum.
Bütçe maksimum 500 TL falan.
Tam kaplayan var mı bilmiyorum ama olabildiğince tam kaplasın istiyorum.
Kılıfla kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçen var ise Görkem haklı. Spigen cam yapıştırdığında hem görüntü kalitesini bozmuyor, hem kılıflar ile uyumlu üstüne de kendisi de çok çizilmiyor. Çok dayanıklı. Ucuz olanda, bu önemli detayları bulamazsın pek. Uzun ömürlü ve çok kaliteli. Yoksa iş görsün dersen, 500 lira bile çok. Linkte olan fazlasıyla işini görür. Takması kolay apart çıkıyor içinden.

Hocam bütçen var ise Görkem haklı. Spigen cam yapıştırdığında hem görüntü kalitesini bozmuyor, hem kılıflar ile uyumlu üstüne de kendisi de çok çizilmiyor. Çok dayanıklı. Ucuz olanda, bu önemli detayları bulamazsın pek. Uzun ömürlü ve çok kaliteli. Yoksa iş görsün dersen, 500 lira bile çok. Linkte olan fazlasıyla işini görür. Takması kolay apart çıkıyor içinden.

Aynen oyle. Ben 6 yil once iPhone 11'imi aldigimda o zamanlar 250-300 TL civarina almistim Spigen ekran koruyucuyu. Piyasada 50 - 100 TL arasi ekran koruyucular da vardi ama tercih etmemistim. 6 yildir ayni koruyucuyla devam ediyorum icerisinden iki tane cikmisti zaten digeri hala duruyor.

Aynen oyle. Ben 6 yil once iPhone 11'imi aldigimda o zamanlar 250-300 TL civarina almistim Spigen ekran koruyucuyu. Piyasada 50 - 100 TL arasi ekran koruyucular da vardi ama tercih etmemistim. 6 yıldır ayni koruyucuyla devam ediyorum icerisinden iki tane cikmisti zaten digeri hala duruyor.

Spigen ekran koruyucuları öyle Görkem. Ömürlük sayılır. 12 Pro Max modelinde 3.5 sene kullandım. Satarken, sattığım dükkan bile çıkarmadı. Bütünleşiyor telefonda. Diğer dandik olanlar gibi baloncuk falan da kalmadı. Tabii pahalı bir telefon, kaliteli şart aslında. Tabii yine konu sahibine dikte etmiş olmak istemem şahsen.

Hocam bütçen var ise Görkem haklı.
Mesele bütçe değil ama dediğim gibi mantıksız geliyor.

Spigen cam yapıştırdığında hem görüntü kalitesini bozmuyor, hem kılıflar ile uyumlu üstüne de kendisi de çok çizilmiyor. Çok dayanıklı. Ucuz olanda, bu önemli detayları bulamazsın pek. Uzun ömürlü ve çok kaliteli. Yoksa iş görsün dersen, 500 lira bile çok. Linkte olan fazlasıyla işini görür. Takması kolay apart çıkıyor içinden.
Bakalım. Teşekkürler.