Bütçe
500 TL
Herkese merhaba,

Bilgisayar başında uzun saatler geçiriyorum. Alt katta oturduğum ve birçok sebepten dolayı yaz aylarında ev serin olmuyor, hava da pek esmiyor. Bu yüzden masaüstü, elektrikli bir vantilatör arayışındayım. Çok güçlü bir cihaz aramıyorum.

Amaç: bilgisayar başında biraz serinlemek, koltukta terlemeyi azaltmak ve konforlu çalışabilmek. Sağım ve solum açık olduğundan çok kuvvetli hava üfleyen bir model olması da şart değil.

Beklentilerim:
  • Uzun ömürlü ve sağlam bir ürün (plastik veya metal kalitesi iyi olsun)
  • Uyurken de çalışsa güvenli olsun (ısı, kıvılcım, yanma vb. riskler olmasın)
  • Fiyat-performans ürünü olsun, sırf marka diye ekstra ücret vermeye gerek yok
  • Sessiz çalışması tercih sebebi
Bütçem maksimum 500 TL.

Piyasada veya e-ticaret sitelerinde birkaç modele baktım ama karar veremedim. Buraya reklam olmasın diye belirtmek istemedim. Tavsiyelerinize açığım. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz modeller var mı?

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. 🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,

Bilgisayar başında uzun saatler geçiriyorum. Alt katta oturduğum ve birçok sebepten dolayı yaz aylarında ev serin olmuyor, hava da pek esmiyor. Bu yüzden masaüstü, elektrikli bir vantilatör arayışındayım. Çok güçlü bir cihaz aramıyorum.

Amaç: bilgisayar başında biraz serinlemek, koltukta terlemeyi azaltmak ve konforlu çalışabilmek. Sağım ve solum açık olduğundan çok kuvvetli hava üfleyen bir model olması da şart değil.

Beklentilerim:
  • Uzun ömürlü ve sağlam bir ürün (plastik veya metal kalitesi iyi olsun)
  • Uyurken de çalışsa güvenli olsun (ısı, kıvılcım, yanma vb. riskler olmasın)
  • Fiyat-performans ürünü olsun, sırf marka diye ekstra ücret vermeye gerek yok
  • Sessiz çalışması tercih sebebi
Bütçem maksimum 500 TL.

Piyasada veya e-ticaret sitelerinde birkaç modele baktım ama karar veremedim. Buraya reklam olmasın diye belirtmek istemedim. Tavsiyelerinize açığım. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz modeller var mı?

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. 🙏
Kiwi'nin masaüstü vantilatörü var kullanıyorum şarjı gücü vesairesi güzel, eski yorumlara aldanmayın sanırım revizyona girmiş malzemesi o kadar da dandik değil.

Böyle bir şey alma, sadece elini yüzünü soğutur o kadar. Vücudunun geri kalanı terlemeye devam eder.
Letgo ve Sahibinden 2. el büyük bir vantilatör bakabilirsin. Yaşadığın yere yakkın illa ki vardır satan.
500 TL'ye saçma sapan küçücük bir şey alacağına 1000 TL'lik 2. el bir ilan bulup koca vantilatörü pazarlıkla 600-700 TL'ye alabilrsin.

Böyle bir şey alma, sadece elini yüzünü soğutur o kadar. Vücudunun geri kalanı terlemeye devam eder.
Letgo ve Sahibinden 2. el büyük bir vantilatör bakabilirsin. Yaşadığın yere yakkın illa ki vardır satan.
500 TL'ye saçma sapan küçücük bir şey alacağına 1000 TL'lik 2. el bir ilan bulup koca vantilatörü pazarlıkla 600-700 TL'ye alabilrsin.
Ömrün hep bu şekilde ihtiyaçtan fazlasını mantıklı görerek geçti.
Bu anlamda dediğini bütün Türkiye düşünmüştür. Bu önerinin değersiz olduğu anlamı taşımıyor. Kiwi gibi bir vantilatörü çok fazla kişi önerdi ve enerji anlamında da bahsetmiş olduğunuz vantilatörler sanayi veya inşaat ortamı yoksa mantıklı gelmiyor. Karşımda bile durmasın 2.5 metre ötede dursun bana üflesin ve kalite olarak malzeme kalitesi de fiyat performans olsun istedim. Teşekkürler.

Kiwi'nin masaüstü vantilatörü var kullanıyorum şarjı gücü vesairesi güzel, eski yorumlara aldanmayın sanırım revizyona girmiş malzemesi o kadar da dandik değil.

Bu şarjlı sanırım. Bu benim için sorun. Elektrikli model özellikle belirttim hocam. Marka olarak benim de aklımda bu marka var
HONEYWELL TurboForce Turbo Vantilatör HT900E bu markayı da araştırdım çok güzel hem görünüm hem de yaptığı iş anlamında ve yine de 500 lirayı geçmek istemem. Elektrikli model öneriniz olur mu?

Bu şarjlı sanırım. Bu benim için sorun. Elektrikli model özellikle belirttim hocam. Marka olarak benim de aklımda bu marka var
Honeywell TurboForce Turbo Vantilatör HT900E bu markayı da araştırdım çok güzel hem görünüm hem de yaptığı iş anlamında ve yine de 500 lirayı geçmek istemem. Elektrikli model öneriniz olur mu?

Endless Kaan'ın attığı fanı Enes Ozen ovmustu. Ona bakabilirsiniz.