tf7 veya tf8 alacağım teşekkürler.Eşit yayılsa yeter boldan sürmenize gerek yok. Yapılan yorum güncel kıvamının yoğun olduğu belirtilmiş TF7 TF4 denemiş belli ki onlarla karşılaştırmış TF7 zaten yoğun ve beğenilen bir macundu alıp deneyebilirsiniz. Kryonaut önermiyorum fazla akışkan.
Detaylar
Kim cevapladı?dewberry
Üstün
Bunu al geç, 2025 TF8'e bulaşma!
Arada 300 lira farka değecek bi kalite farkı yok gereksiz masraf. TF7 alsın.
Bunu al geç, 2025 TF8'e bulaşma!
300 liraya bulunabiliyordu 2.9gr olanı karaborsa bu.
dewberry
Üstün
Arada 300 lira farka değecek bi kalite farkı yok gereksiz masraf. TF7 alsın.
?
2.5 dereceyi kafaya takacak kadar manyak değilim.
dewberry
Üstün
tf7 daha az dayanıma sahip bir macun, TF9 daha zor uygulama ile çok daha iyi bir macun. 1.1 w/m daha iyi iletkenliğe sahip olmasını unutmayalım.
TF7 daha az dayanıma sahip bir macun, TF9 daha zor uygulama ile çok daha iyi bir macun. 1.1 w/m daha iyi iletkenliğe sahip olmasını unutmayalım.
Kartı söküp tekrar macun sürdürüp video çek diyorsun illa, TF9 sürülmesi aşırı zor bir macun, 1.1 w/m. K'yı da 300 lira için vermezdim gereksiz masraf.
dewberry
Üstün
Hocam, çipi ısıtıp süreceksin, TF8EX'i ısıtıp surunce pump-out yapmıyor. Mastergel Maker gibi macunlar kullandım ve hepsini ısıtarak uyguladım. 25 senedir custom sistem toplayan biriyim. Ankaradaki evimde 5-6 tane boş MX2 (eski surum) gibi macun sırıngaları var. Hiç açılmamış Pentium 4 macunu bile var mesela.Kartı söküp tekrar macun sürdürüp video çek diyorsun illa, TF9 sürülmesi aşırı zor bir macun, 1.1 w/m. K'yı da 300 lira için vermezdim gereksiz masraf.
Soğuk sürmüyorum zaten kart yaklaşık 45-50 derece oluyor öyle sürüyorum ona rağmen topaklanıyor gibi kendi kendini çekiyor macun sürme gibi bir ihtimalim yok illa ki bastırmam lazım onu da eşit dağıtmak zor.Hocam, çipi ısıtıp süreceksin, TF8EX'de ısıtıp surunce pump-out yapmıyor. Mastergel Maker gibi macunlar kullandım ve hepsini ısıtarak uyguladım. 25 senedir custom sistem toplayan biriyim. Ankaradaki evimde 5-6 tane boş MX2 (eski surum) gibi macun sırıngaları var. Hiç açılmamış Pentium 4 macunu bile var yani.
Hocalarım benim için 2 3 derece çok önemli değil tahminen servis MX 4 ile fabrikasyon macunu değiştirdi örnek boşta 35 derece olan cihazım şu an güç tasarrufunda 40 45 arası oynuyor şu an param tam TF 7'ye denk eğer çok önemli bir faktör yoksa TF 7 alıp geçeceğim tek beklentim ilk günkü sıcaklığına dönmesi.