- Makaleler
- 23
S25 Edge için ekran koruyucusu önerir misiniz? 500 TL civarı bütçe.
S25 Edge için ekran koruyucusu önerir misiniz? 500 TL civarı bütçe.
Yok ya. Buna cikamam dedi arkadas. Yoksa bizim de ilk secenegimiz buydu.Biraz daha verip şundan almak en mantıklısı.
Hem marka sağlam hem kurulumu çok kolay.
Yok ya. Buna cikamam dedi arkadas. Yoksa bizim de ilk secenegimiz buydu.
Spigen eskisi gibi kaliteli yapmıyor bence, ve cam gereksiz yere ekran alanını kısıtlıyor kenar kalınlığı yüzünden. Ben de marka sağlam diye bunu kullandım, bunun film olanını da aldım, feci hızlı şekilde çöp oldular.Biraz daha verip şundan almak en mantıklısı.
Hem marka sağlam hem kurulumu çok kolay.
Daha yumuşak hissettiren TPU filmlerden öneririm. Genelde hangi Samsung mağazasına gitseniz yapıyorlar, 500-600 liraya. Anadolu yakasında isterseniz Neomarin AVM'dekilerin kullandıkları güzel oluyor, çalışanlar da uygulama konusunda iyiler. Viaport'ta iyi çalışana denk gelmezsen uzun vadede çok gitmiyor. Avrupa yakasında da Forum İstanbul'dakine gidilir. Orada bir de LEGO Store'un karşısında bir stand var, daha pahalıdır ama tavsiyemdir.S25 Edge için ekran koruyucusu önerir misiniz? 500 TL civarı bütçe.
Spigen eskisi gibi kaliteli yapmıyor bence, ve cam gereksiz yere ekran alanını kısıtlıyor kenar kalınlığı yüzünden. Ben de marka sağlam diye bunu kullandım, bunun film olanını da aldım, feci hızlı şekilde çöp oldular.
Daha yumuşak hissettiren tpu filmlerden öneririm. Genelde hangi Samsung mağazasına gitseniz yapıyorlar, 500-600 liraya. Anadolu yakasında isterseniz neomarin AVM'dekilerin kullandıkları güzel oluyor, çalışanlar da uygulama konusunda iyiler. Viaport'ta iyi çalışana denk gelmezsen uzun vadede çok gitmiyor. Avrupa yakasında da forum İstanbul'dakine gidilir. Orada bir de lego Store'un karşısında bir stant var, daha pahalıdır ama tavsiyemdir.
20 dakika yurume mesafesinde bir Samsung store var bolgemizde. Oraya gidebiliriz. Fikir icin sag ol. En mantiklisi bu olur sanirim.Daha yumuşak hissettiren TPU filmlerden öneririm. Genelde hangi Samsung mağazasına gitseniz yapıyorlar, 500-600 liraya. Anadolu yakasında isterseniz Neomarin AVM'dekilerin kullandıkları güzel oluyor, çalışanlar da uygulama konusunda iyiler. Viaport'ta iyi çalışana denk gelmezsen uzun vadede çok gitmiyor. Avrupa yakasında da Forum İstanbul'dakine gidilir. Orada bir de LEGO Store'un karşısında bir stand var, daha pahalıdır ama tavsiyemdir.
Yok ya. Buna cikamam dedi arkadas. Yoksa bizim de ilk secenegimiz buydu.
Evet, daha yumuşak olanları daha iyi gidiyor sadece, çizik gösterme konusunda. Sertleştikçe daha kötü gösteriyor, cam en kötüsü zaten bu konuda. Keşke safir koruyucu yapsalar.Genel iyi ekran koruyucuya denk gelemedim ben. Zaten 300 500 TL'lik koruyucudan çok bir şey beklenmemesi lazım.
Eğer iyi uygulayan bir çalışanı varsa güzel olabilir, zaten haricinde hepsi aynı makinelerden kesip kesip takıyorlar. Uygulamadan memnun değilsen de baskın çıkıp ikinci bir tane kestirtebiliyorsun genelde.20 dakika yurume mesafesinde bir Samsung store var bolgemizde. Oraya gidebiliriz. Fikir icin sag ol. En mantiklisi bu olur sanirim.