5000-6000 TL tablet önerisi

A9+ Snapdragon 695 kullanıyor. Ve 1080p ekran için çok kötü. Performans farkından dolayı A9'a bakınız.

Galaxy Tab A9'un ekran çözünürlüğü, piksel yoğunluğu ve ekran yenileme hızı gerçekten kötü. Galaxy Tab A9+'nın ise ekran çözünürlüğü, piksel yoğunluğu ve ekran yenileme hızı Galaxy Tab A9'a göre çok daha iyi. Tableti bizzat kullanıyorum, TFT LCD var ama canlı bir ekran kullanılmış. Snapdragon 695 fiyatına göre gayet iyi bir işlemci.

Ekran çöp istediği kadar performanslı olsun ayrıca daha küçük. Hatta Plus'ın bile çöp.

Bunu neye göre, kime göre söylüyorsunuz merak ettim. Galaxy Tab A9+'nın ekranı nasıl oluyor da Galaxy Tab A9'dan kötü olabiliyor? Umarım mantıklı bir açıklamanız vardır.

İfadeler: 144
Bunu neye göre, kime göre söylüyorsunuz merak ettim. Galaxy Tab A9+'nın ekranı nasıl oluyor da Galaxy Tab A9'dan kötü olabiliyor? Umarım mantıklı bir açıklamanız vardır.
Ben Tab A9'dan "daha" çöp diye bir şey demedim düz A9'unki hem daha küçük hem de 60 Hz. Plus ise fiyatına göre iyi ama panelden kaybediyor, ben IPS zannetmiştim tarihi eser TFT kullanıyormuş. Kısaca ölü fiyata düşmedikçe alınmaz gibi geldi bana (8 GB olandan bahsediyorum). Bir de AMOLED ekrandan sonra hiç iyi gelmez.

Matepad ya da Redmi gibi bir şeyler düşüneceğim ileride.

Son düzenleme:
RAM farkı nedeniyle bu cihaza 6000 bütçede iken verilmez. Snapdragon 695'den daha zayıf bir işlemci bulunduruyor (MediaTek Helio G99) ve ekran çözünürlüğü zayıf.

Hatta GPU'da yüzde 30, SoC tarafında ise yüzde 10 farkla SD 695 daha iyi.

Bende ips zannediyordum tft ise alınmaz hocam

İfadeler: 683
Eğer sadece PUBG, (FPS türü) oyun oynayacak varsa A9 8 GB modelini almalıdır. Çünkü çözünürlüğünün düşük olmasından dolayı performansı yukarı çekiyor. İsterseniz hesaplayın. A9 Plus çözünürlük: 1920 çarpı 1200= 2304000, A9 çözünürlük: 1340 çarpı 800= 1072000. arada 2 kattan fazla fark var. Ayrıca Realme 6I ile PUBG oynarken kesinlikle 720p olması rahatsız etmedi. En ufak bile batmadı. Ben çok kötü telefonlar kullanıp Realme 6I'ye baktığım için güzel gelmiş olabilir. Sizin yapmanız gereken Vatan Bilgisayar'a gidip iyice süzmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…