Recep Tayyip İvedik
Başarılı
A9+ Snapdragon 695 kullanıyor. Ve 1200p ekran için çok kötü. Performans farkından dolayı A9'a bakınız.Düz A9 snapdragon kullanmıyor. + modellere bakınız.
A9+ Snapdragon 695 kullanıyor. Ve 1200p ekran için çok kötü. Performans farkından dolayı A9'a bakınız.Düz A9 snapdragon kullanmıyor. + modellere bakınız.
Ekran çöp istediği kadar performanslı olsun ayrıca daha küçük. Hatta Plus'ın bile çöp.A9+ Snapdragon 695 kullanıyor. Ve 1080p ekran için çok kötü. Performans farkından dolayı A9'a bakınız.
A9+ Snapdragon 695 kullanıyor. Ve 1080p ekran için çok kötü. Performans farkından dolayı A9'a bakınız.
8.7" ve küçük. 1 metreden kullanacaksan evetEkran çöp istediği kadar performanslı olsun ayrıca daha küçük. Hatta Plus'ın bile çöp.
Ekran çöp istediği kadar performanslı olsun ayrıca daha küçük. Hatta Plus'ın bile çöp.
Ben Tab A9'dan "daha" çöp diye bir şey demedim düz A9'unki hem daha küçük hem de 60 Hz. Plus ise fiyatına göre iyi ama panelden kaybediyor, ben IPS zannetmiştim tarihi eser TFT kullanıyormuş. Kısaca ölü fiyata düşmedikçe alınmaz gibi geldi bana (8 GB olandan bahsediyorum). Bir de AMOLED ekrandan sonra hiç iyi gelmez.Bunu neye göre, kime göre söylüyorsunuz merak ettim. Galaxy Tab A9+'nın ekranı nasıl oluyor da Galaxy Tab A9'dan kötü olabiliyor? Umarım mantıklı bir açıklamanız vardır.
RAM farkı nedeniyle bu cihaza 6000 bütçede iken verilmez. Snapdragon 695'den daha zayıf bir işlemci bulunduruyor (MediaTek Helio G99) ve ekran çözünürlüğü zayıf.Bu bütçede en iyi cihaz.
![]()
Samsung Galaxy Tab A9 Tablet (8 GB / 128 GB)
Samsung Galaxy Tab A9 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bende ips zannediyordum tft ise alınmaz hocamBen Tab A9'dan "daha" çöp diye bir şey demedim düz A9'unki hem daha küçük hem de 60 Hz. Plus ise fiyatına göre iyi ama panelden kaybediyor, ben IPS zannetmiştim tarihi eser TFT kullanıyormuş. Kısaca ölü fiyata düşmedikçe alınmaz gibi geldi bana (8 GB olandan bahsediyorum). Bir de AMOLED ekrandan sonra hiç iyi gelmez.
Matepad ya da Redmi gibi bir şeyler düşüneceğim ileride.
Maalesef 15w şarj desteği de bir başka önemli eksilerden.