RAM farkı nedeniyle bu cihaza 6000 bütçede iken verilmez. Snapdragon 695'ten daha zayıf bir işlemci bulunduruyor (MediaTek Helio G99) ve ekran çözünürlüğü zayıf.

Hatta GPU'da yüzde 30, SoC tarafında ise yüzde 10 farkla SD 695 daha iyi.

Evet Snapdragon 695 gayet güzel bir işlemci bu fiyata görede güzel ama ekranı problem işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz şaka mısınız? Bu fiyata Snapdragon 695'li bir tabletin olması bile mucize, siz gelmiş 15W olmasını eleştiriyorsunuz. Samsung'un gidip bu fiyatta sunulan tablete 120W koyacak hali yok.
Demek ki bu bütçeye defosuz bir ürün yok gibi bir şey. Bütçeyi 10-15k yapmam gerekiyor. Şarj meselesi bir tık kabul edilebilir ama ekranı en azından IPS olsa tamam der geçerdim. Ekran konusunda takıntılıyım ben AMOLED'den sonra TFT leş gibi gelir.

Arkadaşlar bütçeyi 12-15 bine çıkardım aklımda Matepad air ve 11.5 var.

Son düzenleme:
Demek ki bu bütçeye defosuz bir ürün yok gibi bir şey. Bütçeyi 10-15k yapmam gerekiyor. Şarj meselesi bir tık kabul edilebilir ama ekranı en azından IPS olsa tamam der geçerdim. Ekran konusunda takıntılıyım ben AMOLED'den sonra TFT leş gibi gelir.

Arkadaşlar bütçeyi 12-15 bine çıkardım aklımda MatePad Air ve 11.5 var.

Kesinlikle MatePad Air. Başka bir şey düşünmeyin.

11.5 ile arasında sadece depolama farkı gördüm doğru mu?
Piksel yoğunluğu daha fazla, 144 hz (çok bir şey ifade etmez), yüzde 25 güçlü işlemci, 40W şarj, ve en büyük eksisi jiroskop olmayışı. Eğer jiroskop olsaydı gidip vatan'dan 8600 tlye 11.5 alacaktım fakat jiroskop yok. Eğer çıkarsanız air alınır. Pubg oynamayacaksanız ve klavye ile işiniz yoksa Vatan'dan 11.5 alabilirsiniz.