Bütçe
5.000
Teşekkür ederim önerileriniz için göz atacağım.

Bildiğiniz herhangi bir kronik sorunu var mıdır acaba.
Dediğim gibi kullandığım ya da test ettiğim bir model değil maalesef. Ben analog sevdiğim için EVGA kullanıyorum sadece. Dijitale geçersem de Corsair alırım.
20241114_005817.webp

Dediğim gibi kullandığım ya da test ettiğim bir model değil maalesef. Ben analog sevdiğim için EVGA kullanıyorum sadece. Dijitale geçersem de Corsair alırım.
Eki Görüntüle 116720

Anladım hocam teşekkür ederim. Bu fiyat bandında bir de BitFenix bfg Gold var onun hakkında bir bilginiz var mı ve bahsettiğim ekran kartı ve işlemci için minimum kaç watt olmalı.

5000₺ olması şart değil demiş ama hocam. Bütçe aralığı vermemiş.AX1600l de iyidir, fakat ikisi arasında PX 1600 tercih ederim.

Bu kadar yuksek noktalarda, kişisel kararlardan ziyade veriler işin içine giriyor. Herhangi bir kanaldaki ripple değeri 10mV üzerine çok da çıkmayan bir model ile 10 mV altında değere sahip olmayan bir modelin tercih edilmesindeki ayrım nedir?

Şu anda iki model fiyatına göre gayet alınabilir duruyor;

Biri @845'ın paylaştığı gibi cratos 850W bir de FSP vita GM 850:

Teşekkür ederim önerileriniz için ikisinden birini tercih edeceğim. Son olarak sormak istediğim bir soru daha var. BitFenix bfg Gold 850W ve Corsair HX750 hakkında düşünceleriniz nelerdir? Aynı fiyat bandındalar. N11 de 5200 TL'ye HX750 mevcut satıcı ne kadar güvenilir bilmiyorum ama.

5000₺ olması şart değilse Teknobiyotik'e mesaj atıp Seasonic PX 1600W çektin hocam. ATX 3.1, uzun yıllar sizi götürür, belki çocuğunuzun sisteminde kullanırsınız.
Yaklaşık 20.000₺+ gelir diye düşünüyorum. ATX 3.0 sürümünü 19.000₺ ye getirtmiştim geçen sene.

Bu gözler bunu da mı görecekti...

Teşekkür ederim önerileriniz için ikisinden birini tercih edeceğim. Son olarak sormak istediğim bir soru daha var. BitFenix bfg Gold 850W ve CorsaiHX750 hakkında düşünceleriniz nelerdir? Aynı fiyat bandındalar. N11 de 5200 TL'ye HX750 mevcut satıcı ne kadar güvenilir bilmiyorum ama.

BFG 850, HX750, Cratos 850 ve Vita GM 850 modellerinin herhangi biri çok da üzmez, sıralamalar açık ara da değıl zaten. Üretimden sebep arızalar inşallah olmaz. Hangisi aklınıza yatıyorsa alabilirsiniz.