Gözümüzde büyütmekmi dostum sen 2020 pandemi dönemindeki miningcilerin ekran kartlarının nasıl içinden geçtiklerini görmedin herhalde ekran kartlarına aşırı yük veriyorlardı ve çoğu miningli karta herhangi bir soğutmada yapmıyorlardı bu yüzden her miningli kart demiyorum ama çoğu miningli kartında ömrü az oluyor.
2. el kart alırken zaten sadece estetik olarak almıyorsun kartı. Voltaj testleri, stres testleri vb. deneyerek alıyorsun. Miningli olsa bile bu kartın vereceği değer, global test değerleri, sonuçları ile benzer olduktan sonra miningli ya da miningsiz olması çokta önemli değil. "her miningli kart demiyorum" diyorsunuz ama ben burda "Dikkat et. Mining çıkması olabilir." cümlenizde öyle algılamıştım. Neyse ana konudan çok uzaklaşmayalım. Arkadaşa yardımcı olalım. @MehmetBey Levon Turaç abiyi biliyorsan eğer, onun oluşturduğu bir al-sat platformu var facebook'ta orda bir arkadaş bu kartı satıyor. Nvidia geçeceksen bunu incele istersen. 2024 yılında paylaşılan postlara baktım daha ucuza rtx 3000 serisi kart satan yok. Facebook grubunun adını reklam olarak varsayıp uyarı atarlar diye yazmadım. Birde rx 6600'den Nvidia tarafında Rtx 3070'in altında bir karta geçmeniz çok saçma bir tercih olur. Bu bahsettiğim grupta da 8-9₺ arası rtx 3070'ler.

Dosya Ekleri

• 1704921454926.webp
    1704921454926.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 66