Araştırdım fakat 7 kya bulamadım.

RX 6600 iyi kart ama drop yedikten sonra iyi olsa ne olur?

Şhader cache diye bir bela var ilk 3 4 dakika biraz drop yiyor sonra kesiliyor ama droplar hiç bitmiyor.

Bencede güzel kart 1080p de işimi görür.

Bu arada 3060'larda sanırım mining olayı yoktur çünkü bu kartlar çıkmadan önce mining bitmiş diye hatırlıyorum.

AMD'lere karşı ön yargılı biriyim, ama çözülüceğini düşünüyorum. Bununla ilgili bir konu açın derim.

5000 liraya ikinci el RTX 3060 alınır ama RX6600 varken elinizde ne gereği var orası tartışılır.

3060 nerede var hocam? Biz arkadaşa aldık 2 hafta önce ve o fiyatlara 3060 yoktu.

AMD'lere karşı ön yargılı biriyim, ama çözülüceğini düşünüyorum. Bununla ilgili bir konu açın derim.

3060 nerede var hocam? Biz arkadaşa aldık 2 hafta önce ve o fiyatlara 3060 yoktu.

Sahibindenden bakarsan fiyatlara 10 bin lira 1660S bile bulabilirsin Facebook gruplarında biraz göz gezdirin hocam pazarlıkla bulunur.

İyi akşamlar, 5000 TL'ye ASUS Dual RTX 2060 buldum. Alınır mı?
Bu paraya 2. el rtx 3060 satıyorlar diye biliyorum.

Dikkat et. Mining çıkması olabilir.

Mining çıkması neden problem olsun? Bende de 9 ay mining geçmişi olan bir RTX 2070 var. Kartın güvenlik etiketi üstünde içi açılmamış. Ben aldığım günden beri hız aşırtmalı şekilde kullanıyorum kart hala bozulmadı. Bence miningli kartları gözünüzde çok büyütüyorsunuz.

Bu paraya 2. el RTX 3060 satıyorlar diye biliyorum.

Mining çıkması neden problem olsun? Bende de 9 ay mining geçmişi olan bir RTX 2070 var. Kartın güvenlik etiketi üstünde içi açılmamış. Ben aldığım günden beri hız aşırtmalı şekilde kullanıyorum kart hala bozulmadı. Bence miningli kartları gözünüzde çok büyütüyorsunuz.

Gözümüzde büyütmekmi dostum sen 2020 pandemi dönemindeki miningcilerin ekran kartlarının nasıl içinden geçtiklerini görmedin herhalde ekran kartlarına aşırı yük veriyorlardı ve çoğu miningli karta herhangi bir soğutmada yapmıyorlardı bu yüzden her miningli kart demiyorum ama çoğu miningli kartında ömrü az oluyor.