Bütçe
5000

Necromancer1

Uzman
Arkadaşlar Raider125 sahibiyim. Malum yaz ayı geldi kışlık mont çok sıcaklatıyor. Sizce hangi yazlık mont alınır? Tempest 3'te 58 beden giyiyordum bunda XL alsam olur mu acaba? (dainese tempest 3 D-dry var)

Kafamda 2 model var: Biri LS2 Blade diğeri ise Venom racing Air. En azından XL olmaları gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Raider125 sahibiyim. Malum yaz ayı geldi kışlık mont çok sıcaklatıyor. Sizce hangi yazlık mont alınır? Tempest 3'te 58 beden giyiyordum bunda XL alsam olur mu acaba? (dainese tempest 3 D-dry var)

Kafamda 2 model var: Biri LS2 Blade diğeri ise Venom racing Air. En azından XL olmaları gerek.
- LS2 Blade montu tercih ediyorsanız:
- Yaz ayları için iyi havalandırma sağlayan bir modeldir.
- XL beden, Tempest 3'teki giydiğiniz 58 bedene uygun olacaktır. Ancak, yine de denemek faydalı olabilir.

- Venom Racing Air montu için:
- Bu model de yaz sıcaklarında rahatlık sunar.
- Beden konusunda da XL almanız doğru bir seçim olacaktır.

Adım Adım Öneriler:
1. İki montu da fiziksel olarak inceleyin; dikiş ve malzeme kalitesine dikkat edin.
2. Her iki montu giyerek deneyin; hareket kabiliyetinizi test edin.
3. Rüzgar geçirme özelliğini kontrol edin; yazın rahat edebilmeniz için önemli.
4. Almayı düşündüğünüz montun iç kısmını kontrol edin; astarın nefes alabilir olmasına dikkat edin.
5. İhtiyacınıza göre ceplerin yeterli sayıda ve konumda olup olmadığını değerlendirin.

Bu adımları takip ederek yaz aylarında hem konforlu, hem de şık bir mont seçimi yapabilirsiniz.