ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
16 GB VRAM ve FG DLSS ile 4K kullanılır. Almışken 4K alın. 2K ile 4K arasında muazzamın ötesinde fark var. Kullananlar bilir bunu sadece.
Piyasadaki en iyi 2K monitör nedir hocam 32" 34" inc.
Evet ben de öyle düşündüm. 27" de 4k ile 2k ayırt edilmez gibi geliyor, o yüzden 34" 4k düşünüyorum.16 GB VRAM ve FG DLSS ile 4K kullanılır. Almışken 4K alın. 2K ile 4K arasında muazzamın ötesinde fark var. Kullananlar bilir bunu sadece.
32 inç var mı bilmem ancak bütçen varsa ve biraz bekleyebilirsen 2K OLED hala en mantıklısı. G65B'si o monitör bu monitör hiç biri OLED yerine geçmez. Bir de OLED TV'den geçeceksin büyük downgrade olur.
Evet ben de öyle düşündüm. 27" de 4k ile 2k ayırt edilmez gibi geliyor, o yüzden 34" 4k düşünüyorum.
Korkum da biraz o açıkcası. 27" 2K oled mi, yoksa 34" 4k OLED mi sizce hocam?
Eğer ekran kartınızı çok uzun yıllar kullanma düşüncesindeyseniz 2K ancak maksimum 4 5 yıl kullanırım kurtulurum derseniz 4K derim ben. Ha bir de alacağınız 4K monitör 4 5 yıl sonraki ekran kartınızla çok iyi iş görür.
Evet hocam 4K çok daha iyi bir seçenek gibi geldi. Çok fazla model var. İstediğim 30k bütçeyle alınabilinecek en iyi mönitörü alıp geçmek. Tavsiyeniz olur mu?
4K OLED alacaksanız bu iki model bakabilirsiniz bütçeye göre.
@BerkayZ87 hocam daha iyi yardımcı olur.
G8 tasarım olarak da çok güzel duruyor. Sadece 27" olması düşündürüyor. 4k 27" ile 2k 27" inc arasında fark yok gibi geliyor bir taraftan. Bir bilginiz var mı bununla ilgili hocam?
30k bütçede OLED 4K'da bir tavsiyem yok. Ancak çıkarım derseniz G81sf var.
Tam tersi piksel yoğunluğu arttığı için görüntü keskinleşir. Yani 27 inç 4K'nın artısı var.