Bütçe
525.000 TL

theoheris

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 500-525 bin lira param var. Manuel vites sedan hatchback fark etmez. Sorun yaratmayacak araç bakıyorum. Birçok araba arasında kaldım ve çıkmazda gibi bir şeyim. Baktığım arabalar; Opel Corsa, Megane 2, Hyundai Accent Era, Hyundai i20, Fiat Linea, Ford Fiesta, Renault Clio, Symbol vs. Fakat bir türlü kararımı veremiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilometresi arşa çıkmamış Renault Symbol 1.5 dCi sizin aradıklarınıza uygun bir araç.
İlk kez araç alacaksanız araca baktıktan 1 gün sonra alın iyice düşünün genelde ilk kez araç alanlar heyecana kapılıp kusurları o anda göremiyor.
Bütçenizin tamamını arabaya kullanmayın; bakım, noter, sigorta gibi birkaç maliyet daha çıkacak, bunlara hazırlıklı olmanızı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilometresi arşa çıkmamış Renault Symbol 1.5 dCi sizin aradıklarınıza uygun bir araç.
İlk kez araç alacaksanız araca baktıktan 1 gün sonra alın iyice düşünün genelde ilk kez araç alanlar heyecana kapılıp kusurları o anda göremiyor.
Bütçenizin tamamını arabaya kullanmayın; bakım, noter, sigorta gibi birkaç maliyet daha çıkacak, bunlara hazırlıklı olmanızı öneririm.
İlk aracım değil, aracımı sattım model yükseltmek için şimdi araç bakıyorum. Bu konularda dikkat ediyorum. Bu arabalar içerisinde Symbol mü tercih ederdiniz?