Arkadaşlar OLED'ler yaygınlaşmaya başladı iyice biliyorsunuz. Özellikle de şu tarz yorumları sık sık duymaya başladım, "Bir kere kullanınca tekrar eski monitörüne dönemiyorsun". Bu yüzden bayağı bir iştahlanıyorum bu tarz monitörlere. Fakat kendi oyum zevkime dönüp baktığımda hayatım boyunca hep rekabetçi oyunlardan zevk alan birisiyim. Hikayeli oyunlarda sıkılıyorum bir türlü zevk alamıyorum. Hikayeli oyunlara girince bir an önce bitsin de kurtulayim moduna giriyorum otomatikman. Şu an önümde 2 seçenek var. Bir tanesi ASUS'un 540 Hertz'lik TN panel monitörünü almak var. Fakat bu monitöre 35 bin lira verdikten sonra sadece rekabetçi oyunlarda işime yarayacak olması ve diğer her açıdan leş gibi bir ekrana bakacak olmamdan dolayı sanki yanlış yapıyormuşum gibime geliyor. Çünkü film dizi falan da izleyen biriyim ben. Fakat diğer taraftan bu yıl içinde ASUS PG32UCDP OLED monitörünü satışa çıkaracak. Bu monitör 4K'da 240 Hertz, 1080P'de 480 Hertz destekliyor. Hem hikayeli oyunlarda hem rekabetçi oyunlarda iş görür gibi duruyor fakat bu monitör 32 inç olduğu için rekabetçi oyunlarda pek de kullanılmaz gibi duruyor. Cidden bayağı arada kaldım. Sizce neye göre karar vermeliyim? 35 bin verip ASUS 540 Hertz alırsam rekabetçi oyun dışında monitörün hiçbir vasfı olmayacak. Görüntü olarak leş gibi bir ekrana bakacağım. ASUS'un OLED'ini alırsam da 32 inç ekranda rekabetçi oyun oynamak zor olacak. Şu durumda ne yapılır ki Allah aşkına bir akıl verin
Teşekkür ediyorum şimdiden herkese.
Son düzenleyen: Moderatör: