Laptopu şubat ayında aldım, merak edenler olursa modelim HP Victus 16 S1011NT. Ben aldığımda kronik sorun muhabbetleri daha yoktu, ama bu günkü konumuz o değil.
Daha demin dediğim gibi, laptopu şubat ayında aldım ve ağustosa kadar bakım yapmadık. Ağustos’ta bakımlarını yaptım ve bu faz değişenliği uyguladık. Uyguladıktan sonra sıcaklık değerlerim iyiydi zaten; ancak bugün tekrar detaylı toz bakımlarını yaptık. İlk defa detaylı benchmark testlerini yapayım dedim. Toz bakımlarını yapmadan önce 45 W, 85 °C’lerdeydim; toz bakımından sonra 60 W, 85 °C’leri gördüm ki bu 8845HS işlemci...
Hocam nasıl hayali Clevo kasa Monster laptopumda kulllanıyorum ve hayali dersem çok büyük ayıp olur böyle soğutma sistemi berbat bir laptopu bile 55W 92 derece tutabiliyor.
Hocam cidden 40W/mk ürünü 600'e satarlar mı onu düşünmek lazım, aynısı 17W/mk olanında geçerli. Geçenler de bu marka da 20W/mk olan macun aldım, MX-6 performansı aynı geldi. Ama MX-6 7.5W/mk değere sahip.
Hocam cidden 40W/mk ürünü 600'e satarlar mı düşünmek lazım, aynısı 17W/mk olanında geçerli. Geçenler de bu marka da 20W/mk macun aldım, MX-6 performansı aynı geldi. Ama MX-6 7.5W/mk değere sahip.
Hocam cidden 40W/mk ürünü 600'e satarlar mı düşünmek lazım, aynısı 17W/mk olanında geçerli. Geçenler de bu marka da 20W/mk macun aldım, MX-6 performansı aynı geldi. Ama MX-6 7.5W/mk değere sahip.
Hiçbir değişimin olmaması açıkçası imkansız gibi. Aldığınız modeli atar mısını? Onun dışında, ya watt değerleriniz artmıştır, ya saat hızları artmıştır. Kağıt üzerinde aynı performansı vermesi imkansız gibi duruyor.
Hiçbir değişimin olmaması açıkçası imkansız gibi. Aldığınız modeli atar mısını? Onun dışında, ya watt değerleriniz artmıştır, ya saat hızları artmıştır. Kağıt üzerinde aynı performansı vermesi imkansız gibi duruyor.
Aldığım model bu hocam, sürünce sıcaklıklarda fazla değişim olmayınca fan ayarları ayarlamak zorunda kaldım. Ekran kartı ara sıra uçak kaldırıyor ama yapacak bir şey yok.
Aldığım model bu hocam, sürünce sıcaklıklar da fazla değişim olmayınca fan ayarları ayarlamak zorunda kaldım. Ekran kartı ara sıra uçak kaldırıyor ama yapacak bir şey yok.
Pullsar'ın pullwarını denemedim ama artık alırken aklımda olur regular modeli yerine bold alsaymışsınız daha güzel olur muş viskositesi daha güzel bir model.
Pullsar'ın pullwarını denemedim ama artık alırken aklımda olur regular modeli yerine bold alsaymışsınız daha güzel olur muş viskositesi daha güzel bir model.