17W/mk değeri hiçbir zaman gerçeği yansıtmıyor hocam, marka güzel ama değerleri hayali.

Ben kullanıyorum. Fark yaratıyor açıkçası.

17W/mk değeri hiçbir zaman gerçeği yansıtmıyor hocam, marka güzel ama değerleri hayali.

Hocam nasıl hayali Clevo kasa Monster laptopumda kulllanıyorum ve hayali dersem çok büyük ayıp olur böyle soğutma sistemi berbat bir laptopu bile 55W 92 derece tutabiliyor.

Hocam cidden 40W/mk ürünü 600'e satarlar mı onu düşünmek lazım, aynısı 17W/mk olanında geçerli. Geçenler de bu marka da 20W/mk olan macun aldım, MX-6 performansı aynı geldi. Ama MX-6 7.5W/mk değere sahip.

Hocam cidden 40W/mk ürünü 600'e satarlar mı düşünmek lazım, aynısı 17W/mk olanında geçerli. Geçenler de bu marka da 20W/mk macun aldım, MX-6 performansı aynı geldi. Ama MX-6 7.5W/mk değere sahip.

Hocam arkadaşım MSI katana 17inç laptopuna, Xbox Series S oyun konsoluna uyguladı Carbon fiberi ve gayet memnun.

Hocam cidden 40W/mk ürünü 600'e satarlar mı düşünmek lazım, aynısı 17W/mk olanında geçerli. Geçenler de bu marka da 20W/mk macun aldım, MX-6 performansı aynı geldi. Ama MX-6 7.5W/mk değere sahip.

Hiçbir değişimin olmaması açıkçası imkansız gibi. Aldığınız modeli atar mısını? Onun dışında, ya watt değerleriniz artmıştır, ya saat hızları artmıştır. Kağıt üzerinde aynı performansı vermesi imkansız gibi duruyor.

Hiçbir değişimin olmaması açıkçası imkansız gibi. Aldığınız modeli atar mısını? Onun dışında, ya watt değerleriniz artmıştır, ya saat hızları artmıştır. Kağıt üzerinde aynı performansı vermesi imkansız gibi duruyor.
Aldığım model bu hocam, sürünce sıcaklıklarda fazla değişim olmayınca fan ayarları ayarlamak zorunda kaldım. Ekran kartı ara sıra uçak kaldırıyor ama yapacak bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığım model bu hocam, sürünce sıcaklıklar da fazla değişim olmayınca fan ayarları ayarlamak zorunda kaldım. Ekran kartı ara sıra uçak kaldırıyor ama yapacak bir şey yok.

Pullsar'ın pullwarını denemedim ama artık alırken aklımda olur regular modeli yerine bold alsaymışsınız daha güzel olur muş viskositesi daha güzel bir model.