Bütçe
55.000 TL
Yani, sanmıyorum hocam. 860M geride kalıyor Ultra 9 285H karşısında. Hatta 890M ile kafa kafaya kapışıyor. Yazılım, çizim vs gibi şeylerle uğraşacaksa Ultra 9 285H fazlasıyla yetecektir.

En son baktığımda 860M iyiydi TLOU'da 30-40 veriyordu ama 285H'ın performansına hiç bakmadım.

En son baktığımda 860M iyiydi TLOU'da 30-40 veriyordu ama 285H'ın performansına hiç bakmadım.
1761774153019.webp

ASUS Vivobook serileri oyun için değil, iş için yapılmış cihazlar. Arada bir harici GPU'ya ihtiyaç duyacaklar için de giriş seviye kartlar konulmuş. Çizim, modelleme gibi işlerle uğraşıyorsanız güçlü bir GPU barındıran cihaz almanız gerekiyor.

Öncelikle buna karar verin. Pil performansı, incelik mi? Paranın hakkını veren performanslı bir cihaz mı? Sonra adım adım ilerleriz.

ASUS Vivobook serileri oyun için değil, iş için yapılmış cihazlar. Arada bir harici GPU'ya ihtiyaç duyacaklar için de giriş seviye kartlar konulmuş. Çizim, modelleme gibi işlerle uğraşıyorsanız güçlü bir GPU barındıran cihaz almanız gerekiyor.

Öncelikle buna karar verin. Pil performansı, incelik mi? Paranın hakkını veren performanslı bir cihaz mı? Sonra adım adım ilerleriz.
Birkaç haftadır aradığım şey şu aslında: çok fazla parçalı, kompleks olmayan çizim/analiz yapabileceğim arada da cs2 oynayacağım hafif bir laptop. Pili de iyi gitsin isterim ama şu anki laptobumda adaptörsüz bi şey yapamadığım için yeni alacağımda da her yere adaptörle gitmeyi pek sıkıntı etmem.