inters0

Uzman
Merhaba,

Bilgisayar mühendisliği okuyacağım. Bölümde ileride ne tür programlar kullanacagimi tam olarak bilmiyorum (ağır programlar kullanabiliriz), şu anlik C# ve SQL kullanıyoruz.

Güçlü, sessiz, hafif, uzun vadeli, pil ömrü uzun olan bir laptop bakinirken 1600 zł'ye bunu buldum. Mantıklı bir seçim mi? İsteklerimi karsilar mi? Açıkçası amacın dışına çıkan veya gereksiz pahalı bir ürün almak istemiyorum, her işimi sorunsuz halletsin yeterli.

@The Man From Earth
@Canepe

Hocam sizde bakabilirmisiniz

Son düzenleme:
Zaten o şekilde yapmayi planliyordum. Diğer açıdan mantikli bir seçim mi? Yetmez diye korkuyorum veya pil, fan tarafinda problem çıkarır mı?
Vivebook serisi kendini kanıtlamış bir seri, herhangi bir problem çıkaracağını sanmam ama bu fiyatlarda Lenovo taraflarında alternatifler olabilir mi henüz bilmiyorum araştırmam lazım.

Vivebook serisi kendini kanıtlamış bir seri, herhangi bir problem çıkaracağını sanmam ama bu fiyatlarda Lenovo taraflarında alternatifler olabilir mi henüz bilmiyorum araştırmam lazım.
Haber bekliyorum sizden o zaman. Polonyadaki piyasadan onerebilirseniz sevinirim. X-kom, rtv euro, Mediamarkt, media expert burdaki popüler mağazalar.

Polonyadaki piyasadan onerebilirseniz sevinirim. X-kom, rtv euro, Mediamarkt, media expert burdaki popüler mağazalar.
O konuda bir bilgim yok dostum, oranın mağazalarına gitmen daha sağlıklı.

Hatta şöyle söyleyeyim bence Polonya'da bulunan yerel bilgisayar mağazalara gidip fiyat araştırması yapman daha iyi.

O konuda bir bilgim yok dostum, oranın mağazalarına gitmen daha sağlıklı.

Hatta şöyle söyleyeyim bence Polonya'da bulunan yerel bilgisayar mağazalara gidip fiyat araştırması yapman daha iyi.
Ben bu mağazaların direkt internet sitesinden alicam, ondan ötürü sizden rica etmiştim

Yine siz herhangibir yerden model onerebilirsiniz. Macbook m2 air 16/256 düşünmüştüm. Bunun hakkinda bilginiz varmi? Program uyumluluğu, depolama açısından sikinti çıkarmı