55.000 TL'ye Acer Predator Helios Neo 16 alınır mı?

Bütçe
55.000 TL

Death_Warrior34

Gelişen
55 bin TL bütçem var, gaming laptop bakıyorum. Önemli olan çok uzun yıllar kullanabileceğim, bana sorun çıkarmayacak bir laptop olması. Teknik özellikleri aşırı iyi olup kasası dandik olsun istemem; açıkçası uzun ömürlü olsun istiyorum. Gözüme Acer Predator Helios Neo 16 çarptı, onu düşünüyorum şu an ama önerilerinize açığım.

Kontrol ettiğimde tam bir sene önce o ürünü incelemişim ve fiyatı 55k civarındaydı. Şu an o fiyata bulma şansın yok. İkinci el filan mı? 40-55k arasında artık pek bir seçenek ne yazık ki kalmadı. GameGaraj'ın bir ürününü buldum özellikleri güzel duruyor tabii ki servis ve malzeme kalitesini araştırmak lazım.

Gözüme çarpan güzel özellikleri; 500 NIT QHD 180Hz ekran oldukça iyi, bu nit değerini anca Lenova Legion serisinde görürsün onun da fiyatları ortada. Ekran kartı RTX 5070 ve 115W ile geliyor bu da önemli.

Cihaztv'de buna benzer laptopların tanıtım ve oyun testi videolarını izlemiştim. Bu sanırım yok. Ama diğerleri de fikir sahibi olmanı sağlar. Eğer gözüne çarpan olumsuz bir şey yoksa tercih edebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

54999 TL fiyat ile Amazon'da satılıyor hatta Amazon satıyor şu an 15 stok kalmış sıfır ürün yani aslında kafamda Erazer rtx 5060lı P1 modeli de var 2 TB SSD 32 GB RAM var ama bana pek sağlam bir şey gibi gelmedi öven de çok kötüleyen de ne diyorsunuz.

Valla hocam benim önerdiğim ürünün ekran kartı %20 daha iyi performans sunuyor, 5000 serisi harici olarak Ai noktasında daha gelişmiş, ram desen iki katı, ekran kalitesi de daha iyi. Sadece nedir markanın servis kalitesi ve malzemeleri araştırılmalı. Onun dışında senin attığından çok daha F/P duruyor.

Araştıracağım hocam çok sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…