55 bin TL'ye iPhone 17e almayı düşünüyorum, konuyu açma sebebim: 55 bin TL'yi iPhone 17'ye vereceğine şunu alsan daha iyi dediğiniz telefonlar var mı? Aldıktan sonra pişman olmamak için başka düşünceleri okumak istedim.
55 bin TL'ye iPhone 17e almayı düşünüyorum, konuyu açma sebebim: 55 bin TL'yi iPhone 17'ye vereceğine şunu alsan daha iyi dediğiniz telefonlar var mı? Aldıktan sonra pişman olmamak için başka düşünceleri okumak istedim.
Batarya şarj süresi mi oluyor? O kadar anlamam telefondan. Hangisini önerirsiniz? Burada herkesin yorumu önemli, ona göre tercih yapacağım. Bu bütçede alınabilecek en iyi telefon olsun istiyorum. Bilgisizlikten kötü bir tercih yapmak istemiyorum
Batarya şarj süresi mi oluyor? O kadar anlamam telefondan. Hangisini önerirsiniz? Burada herkesin yorumu önemli, ona göre tercih yapacağım. Bu bütçede alınabilecek en iyi telefon olsun istiyorum. Bilgisizlikten kötü bir tercih yapmak istemiyorum
@jackarmis, sarji yani ekran suresi oluyor. Atiyorum, telefon 5 saat acik kalabiliyorken digeri 6 saat kalabiliyor gibi. S25 Edge'in en zayif yani bataryasidir.
S25 Edge daha iyi. Genel 17e 60 Hz panelden dolayı tek şarjla daha uzun süre götürebilir S25 Edge'e göre. Temel 17enin geçebileceği nokta o olur sizin için.
Eğer kullanımınızda ekran süreniz 7 saati geçmiyorsa S25 Edge üzmeyecektir günü çıkartacaktır sizin için.
S25 Edge'in ekranı, malzemesi, kamerası, hoparlörü, inceliği ve hafifliği olsun çok premium bir telefon. Sadece batarya belki üzebilir.