Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Değse bile bir telefona 80 bin vermem şahsen. Eğer kullanımınız daily Drive ise hiç gerek yok.
mauroicardi99
Yetkin
O fiyata S25 Ultra alırdım. Bence değmez.
senuzulme
Üstün
Ben de vermeyi mantıklı bulmayan insanlardanım zaten. Ama bir şeyi alacağım zaman iyisini almaya çalışırım ve çok uzun süre kullanırım.Değse bile bir telefona 80 bin vermem şahsen. Eğer kullanımınız daily Drive ise hiç gerek yok.
iPhone 12 ilk duyurulduğu zaman 12 Mini olanını aldım mesela, hala kullanıyorum. Geçen güne kadar hiç sıkıntısı yoktu, geçen kamerası bozulmaya başladı fakat yaptıracağım.
Babalar Günü'nde kampanya falan olursa almayı düşünüyorum.
Android telefon istemiyorum.
PC Uzmanı
Başarılı
Bence de değmez, ben de bu ikisi arasında kaldım. iPhone 17 mi, S25 Ultra mı olsun diye nihai kararım S25 Ultra oldu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Mustckmk
Çalışkan
Dört ay fazladan sinyal almak için 2:30 katı fiyat ödemeye bence gerek yok 40.000 TL’ye 35.000 TL’ye yurt dışı bulunabiliyor ama benim kafam rahat olsun diyorsanız onca seçenek varken illaki bunu tercih edeceksiniz tartışmalı olur ama yine de kararınız kesinse değer
senuzulme
Üstün
Türkiye'den alacağım ve sorun yaşamak istemiyorum. Sadece 17 düz bir model olduğu için bu fiyatı hak ediyor mu onu merak ediyorum.Dört ay fazladan sinyal almak için 2:30 katı fiyat ödemeye bence gerek yok 40.000 TL’ye 35.000 TL’ye yurt dışı bulunabiliyor ama benim kafam rahat olsun diyorsanız onca seçenek varken illaki bunu tercih edeceksiniz tartışmalı olur ama yine de kararınız kesinse değer
- Makaleler
- 6
Ben de vermeyi mantıklı bulmayan insanlardanım zaten. Ama bir şeyi alacağım zaman iyisini almaya çalışırım ve çok uzun süre kullanırım.
iPhone 12 ilk duyurulduğu zaman 12 mini olanını aldım mesela, hala kullanıyorum. Geçen güne kadar hiç sıkıntısı yoktu, geçen kamerası bozulmaya başladı fakat yaptıracağım.
Babalar günü'nde kampanya falan olursa almayı düşünüyorum.
Android telefon istemiyorum.
Android telefon istemiyorsun ve eğer gündelik kullanımsa kamera çok önemli değilse 16e mantıklı kalır benim önerim o olur.
Android telefon isteseydin günlük kullanıcıya a5X serisi fazlasıyla yeterli olurdu.
Türkiye'den alacağım ve sorun yaşamak istemiyorum. Sadece 17 düz bir model olduğu için bu fiyatı hak ediyor mu onu merak ediyorum.
Dediğim gibi, hak etse de kullanımınız gereği alın. Eğer kameraya çok önem veriyorsanız, panele, görünüşe ve çip sizin için önemliyse alın.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Eğer geçiş telefonu olarak kullanmak istiyorsan tabii ki alınır. Fotoğraf ve video işinde maalesef Apple, Samsung'dan çok önde. Bunu S25 Plus, S25 Ultra, S26 Ultra, 16PM ve 17PM kullanmış biri olarak söylüyorum. Önceliğin fotoğraf ve videoysa al. Ha bataryası zayıf 4-5 yıl götürür mü meçhul. 120 Hz ekran iyi bir artı. Seneye daha iyi bir şeye geçerim değer kaybetmesin diyorsan alınır.
- Makaleler
- 6
Dört ay fazladan sinyal almak için 2:30 katı fiyat ödemeye bence gerek yok 40.000 TL'ye 35.000 TL'ye yurt dışı bulunabiliyor ama benim kafam rahat olsun diyorsanız onca seçenek varken illaki bunu tercih edeceksiniz tartışmalı olur ama yine de kararınız kesinse değer.
Bence de. Sadece 4 ay eski ve küçük iPhone'u yanında taşıyacak. Ekosistem sayesinde sorun olmuyor.
Son düzenleyen: Moderatör: