Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Hafıza sıkıntısı yaşıyor iseniz olabilir. Zaten iPhone 16 piyasaya sürüldüğünde 60Hz ekran ile çıkması da acayip. Apple'ı çok seven arkadaşlar kusura bakmasınlar da Apple teknolojiyi çok geride takip ediyorlar. 120Hz teknolojisi 2024 yılında çoktan tamamlanmış stabil teknolojiydi.
İkisi de sıfır alınacak olsa aradaki farka değer ama 16 + 20k ben şahsen vermezdim iPhone 17 çok daha iyi olsa da.
i5 7500F
Becerikli
Hafıza sorunuz yoksa 20K farka değmez bence.
Apple 30Hz ekran ile ürün çıkarsa yine satılır, kitlesi ses çıkarmadığı sürece daha iyisini niye yapsınlarki? Hz değerini artıracaklarına dolar değerini arttırıyorlar, insanlar sıraya giriyor. Sıkıntı bence Apple da değil…Hafıza sıkıntısı yaşıyor iseniz olabilir. Zaten iPhone 16 piyasaya sürüldüğünde 60Hz ekran ile çıkması da acayip. Apple'ı çok seven arkadaşlar kusura bakmasınlar da Apple teknolojiyi çok geride takip ediyorlar. 120Hz teknolojisi 2024 yılında çoktan tamamlanmış stabil teknolojiydi.
ibretix
Uzman
20 GB boş yerim kaldı. Hiç o iCloud olayına girmek istemiyorum. 60 Hz'e alışırım dedim, hâlâ bazen çok kasıyor gibi hissettiriyor.Hafıza sıkıntısı yaşıyor iseniz olabilir. Zaten iPhone 16 piyasaya sürüldüğünde 60Hz ekran ile çıkması da acayip. Apple'ı çok seven arkadaşlar kusura bakmasınlar da Apple teknolojiyi çok geride takip ediyorlar. 120Hz teknolojisi 2024 yılında çoktan tamamlanmış stabil teknolojiydi.
16'yı alırken 256'sı ile arasında 10k vardı. Değmez dedim, almadım ne çabuk doluyor bu cihazın hafızası.Hafıza sorunuz yoksa 20K farka değmez bence.
Apple 30Hz ekran ile ürün çıkarsa yine satılır, kitlesi ses çıkarmadığı sürece daha iyisini niye yapsınlarki? Hz değerini artıracaklarına dolar değerini arttırıyorlar, insanlar sıraya giriyor. Sıkıntı bence Apple da değil…
Guilty Conscience
Üstün
Hafıza sıkıntısı yaşıyor iseniz olabilir. Zaten iPhone 16 piyasaya sürüldüğünde 60Hz ekran ile çıkması da acayip. Apple'ı çok seven arkadaşlar kusura bakmasınlar da Apple teknolojiyi çok geride takip ediyorlar. 120Hz teknolojisi 2024 yılında çoktan tamamlanmış stabil teknolojiydi.
iPhone 12 serisinden itibaren 120Hz koymaları lazımdı en azından.
- Makaleler
- 6
Selam.
Haziran'dan beri 16 128 GB kullanıyorum. Takas üstüne nakit üzerine bir 17 buldum 2 aylık 256 GB.
120Hz ve hafıza için +20k verilir mi?
Hafıza sorunun yoksa değmez. Çünkü ekranda 120hz hariç farkı yok.
Arlecchino
Başarılı
Ekranda sadece Hz de değil, Pro serisiyle aynı ekran. Hafıza dışında daha iyi işlemci, geniş açı, ön kamera ve hızlı şarj için 20k vereceksiniz. 20K'den aşağı düşebiliyorsanız daha da iyi olur. Fakat telefonda ağır sayılabilecek işler yapmıyorsanız, kamera ve depolama da çok önemli değilse bence sadece 120Hz için 20k cebinizde kalsa daha iyi olur.
NABERMÜDÜR
Uzman
Yok.
Son düzenleyen: Moderatör: