Bütçe
55.000 TL

sisyphus1289

Yetkin
PS3 ve XBOX 360 emülatörlerini çalıştırsa güzel olur ama zorunlu değil. RTX 5060'lı maksimum 55.000 TL'ye bir laptop önerisi lazım.

PS3 ve XBOX 360 emülatörlerini çalıştırsa güzel olur ama zorunlu değil. RTX 5060'lı maksimum 55.000 TL'ye bir laptop önerisi lazım.
Alıp geçebilirsiniz, tam özellikleri konuda mevcut.

Daha iyi bir tercih bu fiyata özellikle yok gibi yapıştırabilirsiniz.

İşlemci nasıldır?

İşlemci nasıldır üzer mi? Genelde hikayeli takılıyorum ama emülasyon da girerse kurtarır mı?

İşlemci nasıldır?

İşlemci nasıldır üzer mi? Genelde hikayeli takılıyorum ama emülasyon da girerse kurtarır mı?
İşlemci konusunda soru işaretleriniz varsa R7-260 kötü bir işlemci değil. 8 çekirdekli Zen 4 mimarisi kullanıyor. İçerisindeki 780M, iGPU olarak başarılı. Bellek konusunda 5600 MHz'e kadar destekliyor bu işlemci. Özellikle çoklu çekirdek eylemlerinde iyi görev yapıyor. Üzmez özetle.

Hocam, son bir sorum var. Bu laptopu Amazon'dan alsam herhangi bir vergi falan filan geliyor mu? Hiç Amazon'dan alışveriş yapmadım. Veya bu fiyat indirimleri sadece Prime'lılara mı özel? @mortem.dll

Hocam, son bir sorum var. Bu laptopu Amazon'dan alsam herhangi bir vergi falan filan geliyor mu? Hiç Amazon'dan alışveriş yapmadım. Veya bu fiyat indirimleri sadece Prime'lılara mı özel?
Şimdi şöyle. Laptop 55 görünüyor fakat kuponu var, 50'ye geliyor. Prime istiyor bunun için fakat Prime zaten 1 TL. Satın aldıktan sonra iptal edebilirsiniz. Ayrıca vergi falan çıkmıyor, taksit yaparsanız yapılan taksit de peşin fiyatına oluyor. Merak etmeyin.

İşlemci nasıldır?

İşlemci iyi ama sizin beklentinize göre bu değişebilir. Bu bütçe için çok fazla tercih yok. Eğer işiniz için işlemci önemliyse, bütçenin yükselmesi lazım biraz.